CortheZ Napisano 18 Październik 2005 Autor Napisano 18 Październik 2005 Witam Mam kłopot z Bartkiem2 , po włączeniu tylko piszczy i nie daje się wyzerować przełącznikiem pamięć". Baterie są ok, sonda wizualnie też. Gdzie szukać usterki? czy mogło coś zamoknąć? ostatnio trochę padało ale działał swietnie przez całe wykopki a dziś włączam i tylko pisk. co robić ? Pozdro CortheZ
Boruta Napisano 18 Październik 2005 Napisano 18 Październik 2005 Zgłosić się do producenta.Pozdrawiam
CortheZ Napisano 18 Październik 2005 Autor Napisano 18 Październik 2005 To jest ostateczne rozwiązanie, jeszcze sezon w pełni, liczę że pan All który jest producentem lub ktoś inny obeznany w tematyce podsunie mi jakiś pomysł.Pozdro
SWaldek Napisano 18 Październik 2005 Napisano 18 Październik 2005 Sprawdź co będzie po odłączeniu sondy, co prawda nie da to pełnego obrazu, ale może potwierdzić pewne przypuszczenia.Ewentualnie znajdź kogoś kto ma taki drugi i zamień sondę na chwilkęPozdrawiam
CortheZ Napisano 19 Październik 2005 Autor Napisano 19 Październik 2005 Mój Bartek już śpiewa jak dawniej, winny był wadliwie działający włącznik zasilania. Pan Aleksander bezbłędnie zlokalizował usterkę i obyło się bez wysyłki.Dzięki za pomoc.Pozdrawiam CortheZ
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.