alien2 Napisano 6 Maj 2003 Autor Share Napisano 6 Maj 2003 Kilka dni temu wykopałem trzy ogniwa od gąsienicy i nie mam pojęcia od czego są więc proszę o pomoc w identyfikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alien2 Napisano 6 Maj 2003 Autor Share Napisano 6 Maj 2003 Drugie zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 6 Maj 2003 Share Napisano 6 Maj 2003 T-34 lub działo samob. na jego bazie. Szerokość powinna być 50cm.Pzdr,jotes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alien2 Napisano 6 Maj 2003 Autor Share Napisano 6 Maj 2003 Dzieki Jotes. Szkoda że to T-34 gdyż wykopałem je ze 180cm (około). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 6 Maj 2003 Share Napisano 6 Maj 2003 Dzięki temu są bardziej autentyczne ;-) Jakby leżały na powierzchni, to mogłyby być powojenne. Ogólnie jednak widać, że nie jest to jakaś szczególnie rzadka wersja gąsienic T-34. Raczej późne i typowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Maj 2003 Share Napisano 6 Maj 2003 Mogą to być ogniwa gąsienicy z TYGRYSA lub PANTERY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 6 Maj 2003 Share Napisano 6 Maj 2003 forrest - nie omga to byc ogniwa ani od pantery ani od tygrysat34 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
alien2
Kilka dni temu wykopałem trzy ogniwa od gąsienicy i nie mam pojęcia od czego są więc proszę o pomoc w identyfikacji.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.