mac3 Napisano 12 Październik 2005 Autor Napisano 12 Październik 2005 Witam!Znalazłem ostatio dziwny element optyczny jest gwint i soczewka - czy to element od lunety? na zdjęciu widoczne bicia. W drugim poscie następne zdjęcie. Pozdrawiam
mac3 Napisano 13 Październik 2005 Autor Napisano 13 Październik 2005 Dzięki, czyli mogę sobie darować ten fant :-)) Jeśli ktoś ma ochotę oddam darmo :-))
mac3 Napisano 12 Październik 2005 Autor Napisano 12 Październik 2005 Witam!Znalazłem ostatio dziwny element optyczny jest gwint i soczewka - czy to element od lunety? na zdjęciu widoczne bicia. W drugim poscie następne zdjęcie. Pozdrawiam
mac3 Napisano 12 Październik 2005 Autor Napisano 12 Październik 2005 To są bicia z drugiej strony soczewki. Pozdrawiam i czekam na sugestie
Pytanie
mac3
Witam!
Znalazłem ostatio dziwny element optyczny jest gwint i soczewka - czy to element od lunety? na zdjęciu widoczne bicia. W drugim poscie następne zdjęcie. Pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.