Guest Posted September 24, 2001 Share Posted September 24, 2001 szukam kontaktu z PIOTREM PIWOWARCZYKIEM/ kiedyś TRÓJMIASTO - MIEDZY INNYMI załozycielem Latebry, Loch itd. Za pomoc i ewentualnie inne informacje o jego działalności - wdzieczność i ...nagroda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 24, 2001 Share Posted September 24, 2001 dla jasności- żaden UOP itd.; posiadam informacje uwierzytelniające - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 27, 2001 Share Posted September 27, 2001 Zapomnij stary słyszałem, że Toruń na stałe, ale P.P. całkiem wypadł z gry typu eksplo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 27, 2001 Share Posted September 27, 2001 KOLEGA chyba się jednak myli ---wiem że szuka...nie zawsze tam gdzie powinien i tam gdzie go chcą,.. mam trochę informacji o tym panu,ale KTO TY????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 27, 2001 Share Posted September 27, 2001 a na marginesie-naprawdę pochodzisz z bogatego rodu U? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 27, 2001 Share Posted September 27, 2001 UOP, policja, ŁADNE TOWARZYSTWO W TYM PORTALU SIĘ ZBIERA. Koledzy, z tego co wiem to szanowny Piotrus nie ma ochoty na kontakt z żadnym z lesnych wykopkowiczów i mimo kilku małych potknięć -- nie którzy wiedzą zresztą o co chodzi- żyje i szuka. Proponuję tejemniczemu autorowi" poszukać u znajomych w Niemczech - w jednym z sierpniowych magazynów ZDF - w wejściówce około 17:50- lecą wtedy materiały z telewizji regionalnych - był ponad 12 minutowy materiał o tym Panu- poszukiwanym". W kwietniu 2001 roku miałem nie wątpliwy zaszczyt uczestniczyć grabieży" mienia poniemieckiego w zrujnowanym majątku BAŻYNY/ elbląskie -las miedzy Bażyną, a miejscowością Bodki- na zlecenenie przedstawiciela, ostaniego właściciela tego obiektu. I jak łatwo się domyslic - z sukcesem. Tyle na ogólnym - dla wszystkich yłych " znajomych Pana żyjącego" Piotrka. Więcej - indywidualnie. Pozdrowienia. Do zobaczenia na zlocie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 28, 2001 Share Posted September 28, 2001 k..wa, Piotr P. - kto to, że tyle zamieszania? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 1, 2001 Share Posted October 1, 2001 Pozdrawiam Pana Piotra i jego ekipę z Gdańska, -- przed chilą ogladalismy ulicę Czopową i efekt Państwa pracy pare lat temu- serpentyna.Rafał Kancerz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 5, 2001 Share Posted October 5, 2001 ponawiam apel!!!!!!pomóżcie...a może ktos kto \zna sprawę\" będzie na zlocie ????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 6, 2001 Share Posted October 6, 2001 Ja wogóle nie znam sprawy,ale biorąc na logikę najwłaściwszym źródłem informacji jest Krzysiek Bartnik z Latebry - o ile chce na ten temat rozmawiać.Hartmann Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 7, 2001 Share Posted October 7, 2001 dzieki za pomoc H..ale z BANDYTAMI nie rozmawiam.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 7, 2001 Share Posted October 7, 2001 mowa oczywiscie o panu K.B Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 9, 2001 Share Posted October 9, 2001 Ho Ho Ho... z grubej rury widzę, znam Krzyśka i jakoś mi tak do głowy dotychczas nie wpadło że może być bandytą, muszę się go o to zapytać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 10, 2001 Share Posted October 10, 2001 Panie Bocian!Moja odpowiedź dla Pana w ZNALAZŁEM SKARB!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 11, 2001 Share Posted October 11, 2001 dziekuje za poparcie i solidarność PozdrawiamDo jutra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 21, 2001 Share Posted October 21, 2001 DO AUTORAmam nadzieję , zę jest Pan na bieżaco- oczekuję, że zgodnie z publicznią zapowiedzią -nagroda- i z moim ujawnieniem adresu i innych rewelacyjnych \danych adresowych\" przekaże Pan obiecaną nagrodę- wykrywacz Smetkowskiego- na n/w adres. Wspaniałomyslnie, kierując się duchem czasów przekazuję wygraną na rzecz redakcji Odkrywcy. Moją wolą jest, by wygrana stanowiła jedna z nagród w którymś z konkursów organizowanym przez w/w czasopismo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 21, 2001 Share Posted October 21, 2001 Mam nadzieje ze nie chodzi tu o moja solidarnosc ?, jezeli tak to nie solidaryzuje sie z nikim, dbam o wlasne \dziecko\" serwis. Jezeli to nie chodzilo o moja solidarnosc to przepraszam, zle sie domyslilem. I nie kontynuujmy tego watku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 21, 2001 Share Posted October 21, 2001 jezeli powroca wyrzucone przez Latebre z forum informacje mojego i Pana Klaba autorstwa nie - nie wykluczam takiej mozliwosci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 21, 2001 Share Posted October 21, 2001 Może odpowiem jeszcze raz i po raz ostatni sprostuję. Posty te - nie zostały wyrzucone przez Latebrę !!! Ja je skasowałem osobiście. A wszyscy zaczynają się tutaj zachowywać ja dzieci w piaskownicy. Widzę dwa rozwiązania albo pokażemy wszyscy że jesteśmy dorośli i zakończymy ten spór. Inni też chcą korzystać z forum a nie czytać takie rzeczy. Albo dojdzie do sytuacji jak w innych forach że wszyscy użytkownicy będą musieli się logować a wszelkie posty odbiegające od tematu będą usuwane.Co do mojej skromnej osoby, to nie solidaryzuje ani nie identyfikuję się z żadną stroną sporu. Nie znam tematu więc się wypowiadać nie będę. Wiem tylko że istnieją pewne granice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 21, 2001 Share Posted October 21, 2001 Bartnik nie jest człowiekiem uczciwym. Tylko tyle powiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 8, 2002 Share Posted October 8, 2002 adziwiające przypadki Piotra P."Tyle lat od feralnych wydarzeń ,a temat tego jak by nie było niezwykłego człowieka wraca jak bumerang w rozmowach środowiska ,a bywa ,że i na forum szerszym - ogólnopolskim. Czas zaciera emocje i zmienia ludzi... Myśle,że kiedyś ten niewątpliwie bardzo inteligentny i utalentowany człowiek o szerokiej,wszechstronnej wiedzy doczeka się kiedyś osobnej monografii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 11, 2002 Share Posted October 11, 2002 Powiem szczerze: zainteresowanie ze strony PANÓW- tak pozytywne jak i negatywne wcale mnie nie nie cieszy. Na listy z idiotycznymi propozycjami nie odpowiedam. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 12, 2002 Share Posted October 12, 2002 Psy szczekają,a karawana idzie dalej!Pozdrowienia od Seneki:Ucząc innych,uczymy również samych siebie". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 12, 2002 Share Posted October 12, 2002 Dzieki Bogu, sa tacy eksplo jak Ty Piotrze, wszystkiego dobrego, a krzykaczami sie nie przejmuj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 14, 2002 Share Posted October 14, 2002 Gagi,jaką książkę masz na myśli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.