Skocz do zawartości

poszukiwana-poszukiwany

Gość autor

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
szukam kontaktu z PIOTREM PIWOWARCZYKIEM/ kiedyś TRÓJMIASTO - MIEDZY INNYMI załozycielem Latebry, Loch itd. Za pomoc i ewentualnie inne informacje o jego działalności - wdzieczność i ...nagroda!
Napisano
dla jasności- żaden UOP itd.; posiadam informacje uwierzytelniające -
Napisano
Zapomnij stary słyszałem, że Toruń na stałe, ale P.P. całkiem wypadł z gry typu eksplo.
Napisano
KOLEGA chyba się jednak myli ---wiem że szuka...nie zawsze tam gdzie powinien i tam gdzie go chcą,.. mam trochę informacji o tym panu,ale KTO TY?????
Napisano
a na marginesie-naprawdę pochodzisz z bogatego rodu U?
Napisano
UOP, policja, ŁADNE TOWARZYSTWO W TYM PORTALU SIĘ ZBIERA. Koledzy, z tego co wiem to szanowny Piotrus nie ma ochoty na kontakt z żadnym z lesnych wykopkowiczów i mimo kilku małych potknięć -- nie którzy wiedzą zresztą o co chodzi- żyje i szuka. Proponuję tejemniczemu autorowi" poszukać u znajomych w Niemczech - w jednym z sierpniowych magazynów ZDF - w wejściówce około 17:50- lecą wtedy materiały z telewizji regionalnych - był ponad 12 minutowy materiał o tym Panu- poszukiwanym". W kwietniu 2001 roku miałem nie wątpliwy zaszczyt uczestniczyć grabieży" mienia poniemieckiego w zrujnowanym majątku BAŻYNY/ elbląskie -las miedzy Bażyną, a miejscowością Bodki- na zlecenenie przedstawiciela, ostaniego właściciela tego obiektu. I jak łatwo się domyslic - z sukcesem. Tyle na ogólnym - dla wszystkich yłych " znajomych Pana żyjącego" Piotrka. Więcej - indywidualnie. Pozdrowienia. Do zobaczenia na zlocie.
Napisano
Pozdrawiam Pana Piotra i jego ekipę z Gdańska, -- przed chilą ogladalismy ulicę Czopową i efekt Państwa pracy pare lat temu- serpentyna.

Rafał Kancerz
Napisano
ponawiam apel!!!!!!pomóżcie...a może ktos kto \zna sprawę\" będzie na zlocie ?????????????
Napisano
Ja wogóle nie znam sprawy,ale biorąc na logikę najwłaściwszym źródłem informacji jest Krzysiek Bartnik z Latebry - o ile chce na ten temat rozmawiać.
Hartmann
Napisano
Ho Ho Ho... z grubej rury widzę, znam Krzyśka i jakoś mi tak do głowy dotychczas nie wpadło że może być bandytą, muszę się go o to zapytać.
  • 2 weeks later...
Napisano
DO AUTORA

mam nadzieję , zę jest Pan na bieżaco- oczekuję, że zgodnie z publicznią zapowiedzią -nagroda- i z moim ujawnieniem adresu i innych rewelacyjnych \danych adresowych\" przekaże Pan obiecaną nagrodę- wykrywacz Smetkowskiego- na n/w adres. Wspaniałomyslnie, kierując się duchem czasów przekazuję wygraną na rzecz redakcji Odkrywcy. Moją wolą jest, by wygrana stanowiła jedna z nagród w którymś z konkursów organizowanym przez w/w czasopismo.
Napisano
Mam nadzieje ze nie chodzi tu o moja solidarnosc ?, jezeli tak to nie solidaryzuje sie z nikim, dbam o wlasne \dziecko\" serwis. Jezeli to nie chodzilo o moja solidarnosc to przepraszam, zle sie domyslilem. I nie kontynuujmy tego watku.
Napisano
jezeli powroca wyrzucone przez Latebre z forum informacje mojego i Pana Klaba autorstwa nie - nie wykluczam takiej mozliwosci.
Napisano
Może odpowiem jeszcze raz i po raz ostatni sprostuję. Posty te - nie zostały wyrzucone przez Latebrę !!! Ja je skasowałem osobiście. A wszyscy zaczynają się tutaj zachowywać ja dzieci w piaskownicy. Widzę dwa rozwiązania albo pokażemy wszyscy że jesteśmy dorośli i zakończymy ten spór. Inni też chcą korzystać z forum a nie czytać takie rzeczy. Albo dojdzie do sytuacji jak w innych forach że wszyscy użytkownicy będą musieli się logować a wszelkie posty odbiegające od tematu będą usuwane.
Co do mojej skromnej osoby, to nie solidaryzuje ani nie identyfikuję się z żadną stroną sporu. Nie znam tematu więc się wypowiadać nie będę. Wiem tylko że istnieją pewne granice.
  • 11 months later...
Napisano
adziwiające przypadki Piotra P."
Tyle lat od feralnych wydarzeń ,a temat tego jak by nie było niezwykłego człowieka wraca jak bumerang w rozmowach środowiska ,a bywa ,że i na forum szerszym - ogólnopolskim. Czas zaciera emocje i zmienia ludzi... Myśle,że kiedyś ten niewątpliwie bardzo inteligentny i utalentowany człowiek o szerokiej,wszechstronnej wiedzy doczeka się kiedyś osobnej monografii.
Napisano
Powiem szczerze: zainteresowanie ze strony PANÓW- tak pozytywne jak i negatywne wcale mnie nie nie cieszy. Na listy z idiotycznymi propozycjami nie odpowiedam.
Pozdrawiam
Napisano
Psy szczekają,a karawana idzie dalej!Pozdrowienia od Seneki:Ucząc innych,uczymy również samych siebie".
Napisano
Dzieki Bogu, sa tacy eksplo jak Ty Piotrze, wszystkiego dobrego, a krzykaczami sie nie przejmuj!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie