Skocz do zawartości

Jak to zdjac?

marrcin

Rekomendowane odpowiedzi

Ja wiem ale ne powiem...:P Za to dam Ci namiary jak to samemu gdzie szukac (podobno jak człowiek sam znajdzie se jakies info to dluzej pamienta... :P) No wiec wejdz se na:http://www.mauser98k.internetdsl.pl/download.html i tam pod win rarem bedzie film jak to zrobić...:D
Pozdro od 13-sto letniego militarysty -----------> Manus992

Marrcin z boku kolby jest kółko z dziurką tzw babka do rozkładania zamka .A tak po za tym trzeba mieć cholerną parę w łapie trzeba zrobić tak chwycić zamek w obie dłonie na wysokości bezpiecznika i ciągnąć jednocześnie kręcąc w prawo powinno się odkęcić pozdro d419

Darek419 ale tak na moje oko to jest zaklepane nie wiem czy przez kogos czy juz fabrycznie. probowalem juz na cztery rece ale cos nie idzie. moze tak jak mowi Cyrograf15 to jest zapieczone i dlatego nie idzie. wstepnie to oczyscilem elektroliza ale dalej nic.

Nie ma możliwości zaklepania"iglicy.po prostu ta część iglicy na którą nachodzi kurek" jest za krótka na taki eksperyment.Iglica ma wyfrezowane rowki na których chodzi kurek".najprawdopodobniej masz tam kilka kilo brudu.WD-40 wprowadz do środka i próbuj powolutku o troszkę przekręcac raz w jedna raz w drugą.Za którymś razem rozbierzesz.
Pozdrawiam
Ps jest jeszcze opcja ez pół litra nie razbierjosz"

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie