Guest Posted May 4, 2003 Share Posted May 4, 2003 Po dwoch tygodniach z HS 3,ewekt nie jest zły...przede wszystkim zauwazyłem ze ma on znacznie lepszy zasięg od poprzedniego Rimatrona Viking 6dx,zaliczyłem juz ok 12 wypadow w teren,znalazłem min.magazynek od MG 34 z taśmą amunicji,ok 150 łusek,20 naboi,2 niewypały,ok 15 monet wiekszosc PRL ale takze grosze z II RP,guziki niemieckie.Efekt rewelacyjny nie jest,ale szukałem jedynie w miejscach w ktorych juz byłem wczesniej z poprzednim wykrywaczem,ktorych ziemia nieobfituje w znaleziska,lub juz została ze sto razy przeszukana...niedługo jade dalej,bedzie tego więcej he he Link to comment Share on other sites More sharing options...
kelau Posted May 6, 2003 Share Posted May 6, 2003 CześcInteresuje mnie , czy dyskryminacja, wyważenie, czułość na małe przedmioty typu nieśmiertelniki guziki, monetki jest lepsza niż w vikingu/ iczy jesteś ogólnie zadowolony ze zmiany?pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 6, 2003 Share Posted May 6, 2003 Wiem z doświadczenia że dwa tygodnie to mało, Mój Stasiak po 15 latach wciąż mnie potrafi zaskoczyć. Ale cieszę się że jesteś zadowolony- sam czekam właśnie na HS-3. A propos ile oczekiwałeś na niego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irys Posted May 7, 2003 Share Posted May 7, 2003 Troche poczekasz, ja czekałem ok. 6 tygodni :(((Ale sprzęt w 100 % mi sie podoba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 7, 2003 Share Posted May 7, 2003 Ja czekałem 7 tygodni!!!! I ciesze sie ze zmiany na HS3,jest moim zdaniem lepszy od Rimatrona zwłaszcza jesli chodzi o zasięg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxikasek Posted May 8, 2003 Share Posted May 8, 2003 Czekam już 6 tyg. Więc to na dniach..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 8, 2003 Share Posted May 8, 2003 mam do sprzedania taki sprzęt, stan idealny, używany 1 rok. Intersuje kogoś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
warwick Posted May 9, 2003 Share Posted May 9, 2003 witam ile teraz kosztuje nowy smętek ??? na allegro jest teraz za 700pln roczny hs-3 a z przesyłką wyjdzie pewnie ok 750pln - warto??pozdrawiam Piotr - warwick Link to comment Share on other sites More sharing options...
warwick Posted May 9, 2003 Share Posted May 9, 2003 i jeszcze jedno pytanko: z jakiej wielkości cewką sprzedawany jest standartowo hs-3??pozdr.Piotr-warwick Link to comment Share on other sites More sharing options...
RG42 Posted May 9, 2003 Share Posted May 9, 2003 Nowy HS-3 teraz kosztuje, zdaje się, 800 pln ze standardową sondą średnicy 25 cm.RG42 Link to comment Share on other sites More sharing options...
warwick Posted May 10, 2003 Share Posted May 10, 2003 pytanie do van_halen:za ile chcesz puścic swojego smętka i skąd jesteś???pozdr Piotr - warwick Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.