Campus Napisano 7 Październik 2005 Autor Share Napisano 7 Październik 2005 Co Panowie sądzicie o tym spotkaniu? Jakoś temat tak ucichł na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
das_reich Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 sory za głupie pytanie ale co tam bedzie do roboty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 Było! Było do roboty, 30 września :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Campus Napisano 8 Październik 2005 Autor Share Napisano 8 Październik 2005 No właśnie, kto był? mógłbym link podac do artykułu na wiadomym portalu militarnym ,ale wieczorem tu wpiszę. Wydaje mi się, że to było ważne spotkanie, i tematów do dyskusji jest wiele. A echo zerowe. Pierwszy postulat, to żeby już nigdy spotkanie nie odbywało się w piątek!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grechu Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 Cieszę się, że ktoś pomyślał, że ludzie pracują i spotkanie w tygodniu odpada. Ale niestety Campus MON nie pracuje w soboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grechu Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 Nawet bym jeszcze podzielił XX wiek do II WW i po ale po co takie podziały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 dokładnie - po co te podziały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Campus Napisano 13 Październik 2005 Autor Share Napisano 13 Październik 2005 Nie wiem;-) zebrałem tylko uwagi uczestników telefonicznie;-))) więc mnie nie pytajcie, ja się z zainteresowaniem przysłuchiwałem wszystkim wypowiedziom, kilka tematów było ważnych;-)1. posiadanie deko i możliwosć wpłynięcia na zmianę ustawy2. Bzura największa impreza rekonstrukcyjna czy ma być świętem polskiej rekonstrukcji?3. pirotechnika i bezpieczeństwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.