lain Napisano 7 Październik 2005 Autor Napisano 7 Październik 2005 ja widać na zdjęciu kumpel mówi mi że to magazynek do pepeszy ,chcę się upewnić bo nigdy takie nie znalazłem.
lain Napisano 7 Październik 2005 Autor Napisano 7 Październik 2005 z innej perspektywy.(nawiasem mówiąc kumpel uciekał bo był pewien ze to mina:)
lain Napisano 7 Październik 2005 Autor Napisano 7 Październik 2005 kolejna rzecz-czy ta saperka moze być stara?czy raczej z czasów prlu?
lain Napisano 7 Październik 2005 Autor Napisano 7 Październik 2005 no i to?absolutnie nie mam pojęcia co to może być.
Digger Napisano 8 Październik 2005 Napisano 8 Październik 2005 Takie saperki używali masowo harcerze, biwakowicze itp., a i dzisiaj można kupić niemal identyczne w sklepie.pozdrawiam!!!
revolt Napisano 7 Październik 2005 Napisano 7 Październik 2005 magazynek to czysta PePeSZa:) a saperka to istny PRL w kryminale:)
lain Napisano 7 Październik 2005 Autor Napisano 7 Październik 2005 dzieki!jeszcze tylko to ostatnie coś!!!
krzycho Napisano 8 Październik 2005 Napisano 8 Październik 2005 mam podobną saperke to jakas z bazarku:) a magazynek ppszka
Pytanie
lain
ja widać na zdjęciu kumpel mówi mi że to magazynek do pepeszy ,chcę się upewnić bo nigdy takie nie znalazłem.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.