lolek Napisano 2 Maj 2003 Autor Share Napisano 2 Maj 2003 prosze o wycene. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 5 Maj 2003 Share Napisano 5 Maj 2003 za 40 to nie, ale za 25 zl sztuka kupilem to ----->a co do sprzedazy i kupna, to kupuje jedynie po cenach rozsadnych, i nie uwazam zeby kwota 60-80zl za klamre, ktorych bylo miliony jest rozsadna cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 7 Maj 2003 Share Napisano 7 Maj 2003 a ja obstaje na przelom I a II wojny, lata 20te.a juz mowilem (pisalem) wczesniej, ze narazie nie mam jak zamiescic zdjecia klamerki z I wojny wo aparatu niemam, ale ublagam kogos o skaner i wam pokaze niedowiarki ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Maj 2003 Share Napisano 7 Maj 2003 I-wojna to te z koroną. A ta to reichswehra, czyli późniejsza.http://www.germanbuckles.com/GalleryMain.htmlPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 7 Maj 2003 Share Napisano 7 Maj 2003 reichswera, slyszalem rowniez okreslenie epublika weimarska" czy jakos tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bird_dog Napisano 12 Maj 2003 Share Napisano 12 Maj 2003 moze ktos wyceni moje znalezisko, albo powie mi chociaz co to jest. Pytalem wielu, ale nikt nie byl w stanie mi powiedziec co to za cudo ... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek Napisano 12 Maj 2003 Autor Share Napisano 12 Maj 2003 hehe fajna klamra....jestem pewnien ze gdzies juz ja wczesniej widziałem...moze w innym poscie albo na innym forum..? proponuje załozyc nowy post i tam umiescic fote:)))pozdro lolek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 5 Maj 2003 Share Napisano 5 Maj 2003 Witam! Kolego Muslim, takie klamry widzałem u mnie na giełdzie staroci :) po 40zł :). Giełda jest w nalbliższą niedzielę ( to chyba 11. V ), jeżeli chcesz takową nabyć specjalnie dla Ciebie pójdę, zakupię klamerkę i sprzedam za 45zł :) Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bird_dog Napisano 12 Maj 2003 Share Napisano 12 Maj 2003 wzrok Cie nie myli :)Bylo na forum - ale bez konkretnych odpowiedzi. Wiem ze to nie latwe do identyfikacji. Moze rzeczywiscie jeszcze raz zapodam jako nowy post.... pozdrawiam - bird_dog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magach7 Napisano 12 Maj 2003 Share Napisano 12 Maj 2003 Do Frozzer'a: epublika weimarska" to oficjalna nazwa Państwa Niemeickiego od końca I WW do 1934 roku (III Rzesza) a eichswera" to jej siły zbrojne w 1934 przemianowana na Wermacht :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek Napisano 2 Maj 2003 Autor Share Napisano 2 Maj 2003 prosze o wycene. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek Napisano 2 Maj 2003 Autor Share Napisano 2 Maj 2003 dodam iz klamra lepiej zachowana niz widac to na skanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Maj 2003 Share Napisano 6 Maj 2003 Panowie!Byc moze ja jestem slepy , ale wydaje mi sie ,ze klamra o wycene ktorej proszono jest pierwszowojenna , zas klamry pokazane przez pana Frozzer'a pochodza z Trzeciej Rzeszy.Niby drobiazg , ale tu u mnie te pierwszowojenne sa kilka-kilkanascie razy drozsze od tych drugich.PozdrowieniaGrendel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 6 Maj 2003 Share Napisano 6 Maj 2003 jak dostane aparat to pokaze cvi rowniez piekna klamre 1szowojenna, wykonana technika odlewu, nie tl;oczona, o wiele zadsza, i uwaga, tym razem nie 25 a 20 zl mnie kosztowala.a co do klamer to o 1szowojenne jest znacznie latwiej i sa w znacznie lepszych stanach (przewaznie mosiadz). niezapominajmy jak sie tlukli w 1szej a w 2 wojnie, inna taktyka walk, o wiele wiecej trupow itp.itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekl23 Napisano 2 Maj 2003 Share Napisano 2 Maj 2003 To jest standardowa pierwszowojenna klamra niemiecka, ale nie wiem na ile ją wycenić.bartekl23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro5 Napisano 2 Maj 2003 Share Napisano 2 Maj 2003 Nie pierwszowojenna tylko Reichswera, a podobną na Allegro widziałem za 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 3 Maj 2003 Share Napisano 3 Maj 2003 Na giełdach można trafić takie klamry nawet za 50 zł.Ale normalnie kosztują w granicach 70-120. Zależy od stanu i bić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 4 Maj 2003 Share Napisano 4 Maj 2003 50 zl to i tak za duzo w/g mnieobstaje przy 35-45chcesz sprzedac? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 4 Maj 2003 Share Napisano 4 Maj 2003 Witam! Maksymalnie dałbym 40zł :) Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 7 Maj 2003 Share Napisano 7 Maj 2003 Frozzer przeciesz twoje zdjęcie pokazuje inne klamry.A co do wieku klamry z góry postu najlepiej zapytać twórcę postu i będzie wiadomo czu to I czy II wojna. Ja obstaje przy I :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
lolek
prosze o wycene.
19 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.