Skocz do zawartości
  • 0

klamra-wycena

lolek

Pytanie

19 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

za 40 to nie, ale za 25 zl sztuka kupilem to ----->

a co do sprzedazy i kupna, to kupuje jedynie po cenach rozsadnych, i nie uwazam zeby kwota 60-80zl za klamre, ktorych bylo miliony jest rozsadna cena

a ja obstaje na przelom I a II wojny, lata 20te.
a juz mowilem (pisalem) wczesniej, ze narazie nie mam jak zamiescic zdjecia klamerki z I wojny wo aparatu niemam, ale ublagam kogos o skaner i wam pokaze niedowiarki ;))

I-wojna to te z koroną. A ta to reichswehra, czyli późniejsza.
http://www.germanbuckles.com/GalleryMain.html
Pozdrawiam

hehe fajna klamra....jestem pewnien ze gdzies juz ja wczesniej widziałem...moze w innym poscie albo na innym forum..? proponuje załozyc nowy post i tam umiescic fote:)))

pozdro lolek

Witam! Kolego Muslim, takie klamry widzałem u mnie na giełdzie staroci :) po 40zł :). Giełda jest w nalbliższą niedzielę ( to chyba 11. V ), jeżeli chcesz takową nabyć specjalnie dla Ciebie pójdę, zakupię klamerkę i sprzedam za 45zł :) Pozdrawiam, Łukasz

Panowie!
Byc moze ja jestem slepy , ale wydaje mi sie ,ze klamra o wycene ktorej proszono jest pierwszowojenna , zas klamry pokazane przez pana Frozzer'a pochodza z Trzeciej Rzeszy.Niby drobiazg , ale tu u mnie te pierwszowojenne sa kilka-kilkanascie razy drozsze od tych drugich.
Pozdrowienia
Grendel

jak dostane aparat to pokaze cvi rowniez piekna klamre 1szowojenna, wykonana technika odlewu, nie tl;oczona, o wiele zadsza, i uwaga, tym razem nie 25 a 20 zl mnie kosztowala.
a co do klamer to o 1szowojenne jest znacznie latwiej i sa w znacznie lepszych stanach (przewaznie mosiadz). niezapominajmy jak sie tlukli w 1szej a w 2 wojnie, inna taktyka walk, o wiele wiecej trupow itp.itd.

Frozzer przeciesz twoje zdjęcie pokazuje inne klamry.
A co do wieku klamry z góry postu najlepiej zapytać twórcę postu i będzie wiadomo czu to I czy II wojna. Ja obstaje przy I :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie