dect Napisano 2 Październik 2005 Autor Napisano 2 Październik 2005 WitamCzy ktos z szanownych forumowiczow kopal w tamtych rejonach? Np wzdluz tej trasy? Pozdrawiam
gibki9 Napisano 8 Październik 2005 Napisano 8 Październik 2005 mowisz o rejonach bobolic,kolo częstochowy??gg6762774.
Grzebiuszka Napisano 8 Październik 2005 Napisano 8 Październik 2005 Chodzi na pewno o Bobolice ibiały bór na Wale Pomorskim ,jakies 50 km od Koszalina
dect Napisano 9 Październik 2005 Autor Napisano 9 Październik 2005 Tak, te z walu pomorskiego - Grzebiuszka, to Twoje rejony?
der K. Napisano 12 Październik 2005 Napisano 12 Październik 2005 WitamW tym samym kierunku...w okolicach PorostuWyszło trochę wojennego złomu..jakieś resztki maski przeciwgazowej ,pusta skorupa od hanta ,fenisie itdokolica z założenia ciekawa jeżeli chodzi o II wojnę. Pzdr der K.
zeber Napisano 5 Listopad 2005 Napisano 5 Listopad 2005 Cześć, mam rodzinę w Białym Borze i namiar na kilka zgubionych w lesie bunkrów. Jeśli szukasz militariów, to ciekawostka z tego rejonu: kilka miesięcy temu saperzy wywieźli stara" amunicji (stan do użytku :) Pozdrawiam.
maniek4 Napisano 17 Listopad 2005 Napisano 17 Listopad 2005 Witam Bialy Bor odwiedzam od 20 lat czuje sie tam jak u siebie w domu co sie tyczy togo stara" bylo to jakies 3-4 lata tamu w centrum miasta ul.Armi Czerwonej chyba jedyna w tym kraju"na przeciwko starego oś. zdrowia .A co do bunkrow schowanych w lesie to wielka lipa! bunkry sa po zachodniej stronie ntrzech jezior nawet sprzatniete zadbane NAPEWNO warte odwiedzenia W okolicznych lasach predzej znajdziesz slady po bylych wioskach niz bunkry . kiedyś wspaniałe miejsce do kopania i wypoczynku teraz p...szona komercdja jak w Ustce na deptaku .Były OSiR zamienił się w jakieś p...lone czarcie młyny i.t.pSzkodapozdrawiam BIALO BORZAN
waldi550 Napisano 21 Listopad 2005 Napisano 21 Listopad 2005 Witam tu SzczecinekW Białym Borze bunkry są ale w chałupach, pozostałe za jeziorem w lewo i w prawo tylko trzeba się wybrać troche dalej a nie tylko na spacerek.Waldek.
maniek4 Napisano 10 Styczeń 2006 Napisano 10 Styczeń 2006 Witam !waldi550 bunkry ,to chyba przesada z tego co wiem był tylko jeden na zkrzyżowaniu dróg ze Szczecinka na Koszalin z tego bunkra właśnie spalono rosyjski czołg
dect Napisano 11 Styczeń 2006 Autor Napisano 11 Styczeń 2006 der K. - okolice Porostu mam schodzona chyba w promieniu 10 km - jak sie jeszcze bawilem w harcerstwo to przesiedzialem tam chyba z 6 sezonow :) To Twoje rejony?Pozdrawiam
der K. Napisano 14 Styczeń 2006 Napisano 14 Styczeń 2006 WitamBywałem tam kilkakrotnie...jednak moje tereny" są przesunięte bardziej na północ. Jednak jakbym miał wybierać wolałbym żeby było odwrotnie....Pozdrawiam der K.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.