revolt Napisano 2 Październik 2005 Autor Napisano 2 Październik 2005 czy ktoś z allegrowiczów wie jak mozna przesyłać kaskę zagranice?? odrazu mówie że paypal w moim przypadku odpada gdyż nie posiadam karty kredytowej. tylko konto w mBanku.
pik78 Napisano 2 Październik 2005 Napisano 2 Październik 2005 Ja polecam za posrednictwem tzw Western Union money transfer ,zachodziszdo banku i pytasz o przekaz western union ( po paru minutach od wplacenia kasy do banku i wyslaniu numeru mtcn do odbiorcy kasy moze juz ja odebrac,minus western union to oplata-30 zł-troszkę drogo)To jest najleppszzy sposob na caly swiat!!!Drugi to wyslac w liscie poleconym ( tylko wloz w jakąś tektorke forsę zeby zlodzieje na poczcie nie wyczaili co jest w srodku...Ja polecam jednak Western Union-troszke drozszy ale ppewny i szybki sposob i sprawdzony ( z Angli z Usa ,Estonia ,Niemcy itp ) !!!pozdro piku
past Napisano 2 Październik 2005 Napisano 2 Październik 2005 Western Union polecam choć drogie , druga wersja - list wartościowy ale już nie pamiętam ile kosztuje
Fall Napisano 2 Październik 2005 Napisano 2 Październik 2005 mam PayPal, moge pomoc...poz FallFalljagrgt1@o2.pl
krecix Napisano 2 Październik 2005 Napisano 2 Październik 2005 wyrob sobie VISA z mbanku i juz bezdiesz mogl korzystac z paypal'aps. to nie jest allegro ;-)))) rotfl
dect Napisano 2 Październik 2005 Napisano 2 Październik 2005 Ja tez moge uzyczyc paypala - korzystam z niego przy pomocy eKarty mBanku i sprawuje sie znakomicie (zadzwon do nich to Ci o tej karcie powiedza co i jak). Albo jak wyzej - list z gotowka w srodku - kasa wysylana tym sposobem jeszcze mi nigdy nie zaginela - odpukac :)
malpa Napisano 3 Październik 2005 Napisano 3 Październik 2005 Pik 78 a w jakim banku jest tak tanii westsrn union .Pytalem sie w dwoch i powidzieli ze okolo 50zl.
Natan Napisano 3 Październik 2005 Napisano 3 Październik 2005 Witam,teraz to faktycznie najwygodniej PayPal.Wczesniej na USA placilem przez Western Union - ok.50 zl - troche drogo.Na niemcy - prosilem znajomego ktory ma tam konto , a tu mu oddawalem np. w zl.PozdrawiamNatan
pik78 Napisano 5 Październik 2005 Napisano 5 Październik 2005 Do malpy w Banku BPH opłata wynosi 30zł.pzdr piku
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.