Skocz do zawartości

płatności miedzynarodowe na ebay

revolt

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
czy ktoś z allegrowiczów wie jak mozna przesyłać kaskę zagranice?? odrazu mówie że paypal w moim przypadku odpada gdyż nie posiadam karty kredytowej. tylko konto w mBanku.
Napisano
Ja polecam za posrednictwem tzw Western Union money transfer ,zachodziszdo banku i pytasz o przekaz western union ( po paru minutach od wplacenia kasy do banku i wyslaniu numeru mtcn do odbiorcy kasy moze juz ja odebrac,
minus western union to oplata-30 zł-troszkę drogo)To jest najleppszzy sposob na caly swiat!!!
Drugi to wyslac w liscie poleconym ( tylko wloz w jakąś tektorke forsę zeby zlodzieje na poczcie nie wyczaili co jest w srodku...
Ja polecam jednak Western Union-troszke drozszy ale ppewny i szybki sposob i sprawdzony ( z Angli z Usa ,Estonia ,Niemcy itp ) !!!
pozdro piku
Napisano
Ja tez moge uzyczyc paypala - korzystam z niego przy pomocy eKarty mBanku i sprawuje sie znakomicie (zadzwon do nich to Ci o tej karcie powiedza co i jak). Albo jak wyzej - list z gotowka w srodku - kasa wysylana tym sposobem jeszcze mi nigdy nie zaginela - odpukac :)
Napisano
Witam,
teraz to faktycznie najwygodniej PayPal.
Wczesniej na USA placilem przez Western Union - ok.50 zl - troche drogo.
Na niemcy - prosilem znajomego ktory ma tam konto , a tu mu oddawalem np. w zl.
Pozdrawiam
Natan

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie