OSKAR D. Napisano 14 Październik 2005 Napisano 14 Październik 2005 Efekt kopania dwa hełmy, bagnet Lebel i ciekawostka - uniwersalny stelaż do noszenia sprzętu i ekwipunku niemieckiego żołnierza.
OSKAR D. Napisano 14 Październik 2005 Napisano 14 Październik 2005 Dla niektórych - to co ja kopię to jest złom" i szmelc" ale ja lubię to robić i mam w nosie co kto sobie myśli. W całym tym sporcie chodzi przecież o zabawę a nie wyciąganie kasy z ziemi. No oczywiście fajnie jest znaleźć coś cennego w sensie materialnym... Pozdrawiam wszystkich kopaczy!
FENIAN Napisano 16 Październik 2005 Autor Napisano 16 Październik 2005 Ale się dysputa rozwinęła:)czyli jednak wszyscy, którzy macie BHIV nie dołujcie.to nie chińska zabawka na plażę:)
fuks Napisano 16 Październik 2005 Napisano 16 Październik 2005 BHIV jest fajny na drobnice - wlaczasz i juz biegasz, zasieg nie jest powalajacy, ale z drugiej strony monetki i medaliki raczej w 90% leza plytko, a to z powodzeniem wystarcza na jego osiagi. Mozna zawsze oczywiscie kupic sprzet lepszy ... kwestia ceny lub ....wygody. Ja nie cierpie regulowac zbyt wielu parametrow i co 15 min ustawiac gruntu, nawet majac swiadomosc ze banterkiem skrzyni zlota zakopanem gleboko nigdy nie namierze. PZDR!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.