okejos Napisano 29 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2003 juz sam nie wiem jedni mówia ze to skrzynka narzedziowa do mg 34 a inni że na amo kiedy był mg 34 uzywany w OPLot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 4 Maj 2003 Share Napisano 4 Maj 2003 To jest skrzynka amo.do 7.62 Mg 34 na 100% wrzuce foty jak dostane dostep do skanera.Jak tam trzymali Niemcy optyke itd.to musialy to byc improwizorki na przewoz tego sprzetu.Jak juz wspomionalem byly te skrzynie montowane sprzezonych2xMG34ZWILLINGSSOCKEL 36(Mg-Wagen 36,IF.5),dla 4-tej Motorisierten Infanterie-pozniej Panzerdivsion zostaly Zwillingssockel 36 zamontowane na Panzerkraftwagen(4x4)Stower R200 montowane:Leichte Truppen-Luftschutz-Kraftwagen Kfz.4"Pozdr.sten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 29 Kwiecień 2003 Share Napisano 29 Kwiecień 2003 Jak na zlosc niemoge zadnego fota znalesc,zeskanowac nie moge bo mi Skaner wyzionol ducha a na nowy niestac:-((((Moze Grzesio poratujePozdr.sten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 30 Kwiecień 2003 Share Napisano 30 Kwiecień 2003 moze i na ammo, moze i na narzedzia, kiedys kolega znalazl takie chyba w fortach, wypelnione maszynkami do nabijania amunicji, zamkami do mg, celownikami plot i innymi czesciami do mg34. wiec juz sam nie wiemmoze to skrzynka do tego i do tego? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 30 Kwiecień 2003 Share Napisano 30 Kwiecień 2003 Witam!!!Myślę że to będzie dla Ciebie odpowiedż. To samo nie???Moje najstarsze xero (co widac) ale bardzo duzo informacji zawiera.Z powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Kwiecień 2003 Share Napisano 30 Kwiecień 2003 sten!! szukaj fotki bardziej mi pasuje twoja wersja :)) ??? a może były podobne jakieś róznice detale ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 30 Kwiecień 2003 Share Napisano 30 Kwiecień 2003 Witam!!!Moze i masz racje.....http://www.wehrmacht.punkt.pl/wehrmachtfeldtannung/mgtoolbox.htmlU Ciebie jest jakby klapka do wypuszczania tasmy. Tu jest zaczep. Sam juz nie wiem.Z powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 30 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2003 zbliżenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 30 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2003 otwarta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 30 Kwiecień 2003 Share Napisano 30 Kwiecień 2003 Witam!!!Okejos a jak z szerokościa? Pasowałaby na styk (prawie) do 7,92 naboju karabinowego???Z powazankiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 30 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2003 i jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 5 Maj 2003 Share Napisano 5 Maj 2003 Witam, znalazlem jedynie te kiste :-(((http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3221437335&category=15504Szukam dalejPozdr.sten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 6 Maj 2003 Share Napisano 6 Maj 2003 A tu fota Zwillingsockel 36 niestety kijowa perspektywa nie widac skrzynek:-(((http://www.militariaweb.com/d/lot.cfm?lotID=1398643Pozdr.sten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 29 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2003 juz sam nie wiem jedni mówia ze to skrzynka narzedziowa do mg 34 a inni że na amo kiedy był mg 34 uzywany w OPLot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
okejos
juz sam nie wiem jedni mówia ze to skrzynka narzedziowa do mg 34 a inni że na amo kiedy był mg 34 uzywany w OPLot.
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.