Dundee Napisano 29 Wrzesień 2005 Autor Napisano 29 Wrzesień 2005 Witam;no wlasnie, jesli chodzi o wojenne konstrukcje tego panato glownie sa to sprzety jezdzace": Tiger, Myszka, jakiesciagniki.A jak sie sprawy maja jesli chodzi o lotnictwo ??Czy Porsche mial jakies udzialy na tym polu ??pozdrawiamdundee
iglanadon Napisano 29 Wrzesień 2005 Napisano 29 Wrzesień 2005 nie miał żadnego udziału na tym polu, ale zabawę z pojazdami aziemnymi" zaczął już podczas I wojny (ciągniki artyleryjskie)
Dundee Napisano 29 Wrzesień 2005 Autor Napisano 29 Wrzesień 2005 dzieki iglanadon ...tak tez kombinuje,ale slyszalem ostatnio (dla mnie bzdury),ze polemizowal" cos w silnikach do ME Przewertowalem wszystkie dostepne mi materialy i nie znalazlem nawet sladu,ktory moglby sugerowac zwiazek tego goscia z Luftwaffe.ME raczej kozystalo z Daimlera, jakies tam BMW w odrzucie tez sie przypetalo, nigdy nie slyszalem o udziale Porsche'aw lotnictwie (do konca wojny!!!!!!) i z tad moje dywagacje.Jeszcze raz dziekipozdrawiamdundee
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.