NEPTUNAK Napisano 27 Wrzesień 2005 Autor Napisano 27 Wrzesień 2005 Witam wszystkich poszukiwaczy ;) skarbów !!!A wiec tak Panowie i ( Panie ) choc nie wiem czy tu sa Panie . ale to nie istotne.Mam wielka prosbe !!! A wiec tak poszukoje map planow zapiskow czego kolwiek na temat Giszowca Gischewald" Alberta Brachta - o magazynach i przebiegu wycofujacych sie wojsk niemieckich. Na necie szukalem prawie wszedzie, archiwa w Katowicach sa albo nie kompletne albo nie takich, albo drogie.Druga sprawa, szukam ludzi z Katowic i okolic chetnych sie spotkac porozmawiac" ;), pospacerowac po lasach i tym podobne (byle nie za raczke , heee heeee ), ale na powaznie. Czekam na odpowiedzi .
Jakku Napisano 27 Wrzesień 2005 Napisano 27 Wrzesień 2005 Poszukaj tutaj:http://baza.archiwa.gov.pl/sezam/karta.php?arch=12&zesp=181&cd=0
torba5 Napisano 27 Wrzesień 2005 Napisano 27 Wrzesień 2005 kliknij na maila jestem z chorzowa,ale w k-ce zała młodość pozdro Rafi
yarek Napisano 28 Wrzesień 2005 Napisano 28 Wrzesień 2005 WitamNa terenie giszowieckich magazynów/składów amunicji kopałem, ale niestety z mizernym skutkiem. Jestem z Katowic, poślij maila to się umówimy na jakieś wykopki. Pozdrawiam Yarek
heniek1977 Napisano 3 Październik 2005 Napisano 3 Październik 2005 Witam jestem z Tychów, a Giszowiec to rzut beretem, Panowie chetnie się z wami wybiore, dajcie znac na miala.
torba5 Napisano 3 Październik 2005 Napisano 3 Październik 2005 Neptuniak żyjesz,bo kontakt jakoś się urwał, reszta z okolic piszcie na maila chce jeszcze zdłubać weekendowy wyjazd na I wojenne lokacje,polska złota jesień i te sprawy,oraz wielkie skarby pozdro Rafi
NEPTUNAK Napisano 12 Październik 2005 Autor Napisano 12 Październik 2005 Czesc bylem trocher zagonion ostatnio i nie mialem czasu na nic. Moj mail NEPTUNAK@INTERIA.PL ten weekend nalezy do moich wolnych dni od dluzszego czasu czekam na propozycje
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.