Skocz do zawartości
  • 0

co to może być??

osterode

Pytanie

Napisano

wyskoczył mi na leśnej drodze taki fancik i za nic nie moge go z niczym skojażyć.wykonany ze srebra, długości ok. 12 cm, bardzo ładnie ozdobiony.
początkowa myśl o fragmencie sztućca szybko została odrzucona, a to za sprawą tej małej...(no właśnie nie wiem co to)która to część zapewne poruszała mosiężny drucik znajdujący się wewnątrz.
dzięki za ewentualną identyfikację.
pozdrawiam

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

wyskoczył mi na leśnej drodze taki fancik i za nic nie moge go z niczym skojażyć.wykonany ze srebra, długości ok. 12 cm, bardzo ładnie ozdobiony.
początkowa myśl o fragmencie sztućca szybko została odrzucona, a to za sprawą tej małej...(no właśnie nie wiem co to)która to część zapewne poruszała mosiężny drucik znajdujący się wewnątrz.
dzięki za ewentualną identyfikację.
pozdrawiam

Napisano
witam, mi się wydaje że jest to jedna część takich łapek" jak np. do kostek cukru,tylko w tym przypadku będą one np do ciasta, mamy podobne.
pozdr. WoNs
Napisano
Dzięki Wons!
berdzo ładny przedmiot (choć wygląda trochę jak oręż PREDATORA:-) ). szkoda że moja łapka nie trafiła się w całości.
pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie