palacz Napisano 25 Wrzesień 2005 Autor Napisano 25 Wrzesień 2005 Witam! Trafil mi sie taki fancik. Rekojesc prowdopodobnie dorabiana. Noz posiada bardzo zatarty napis, prawdopodobnie po rosyjsku. Moze po ksztalcie ostrza ktos mi powie co to za kosa ?
palacz Napisano 25 Wrzesień 2005 Autor Napisano 25 Wrzesień 2005 Witam! Trafil mi sie taki fancik. Rekojesc prowdopodobnie dorabiana. Noz posiada bardzo zatarty napis, prawdopodobnie po rosyjsku. Moze po ksztalcie ostrza ktos mi powie co to za kosa ?
herrmateuss Napisano 25 Wrzesień 2005 Napisano 25 Wrzesień 2005 kiedys mialem bardzo podobna finkę. Oczywiscie radziecką :)
palacz Napisano 25 Wrzesień 2005 Autor Napisano 25 Wrzesień 2005 Dzieki za odpowiedz. A mialem nadzieje ze to jakas przerobka wojskowej kosy :/
Pytanie
palacz
Witam!
Trafil mi sie taki fancik. Rekojesc prowdopodobnie dorabiana. Noz posiada bardzo zatarty napis, prawdopodobnie po rosyjsku. Moze po ksztalcie ostrza ktos mi powie co to za kosa ?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.