revolt Napisano 21 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2005 ja, jak chyba większość spotkałem w Brochowie sporo zarąbistych ludzi, mam nadzieje że po tym poscie się odezwą, osobiscie poszukuje szeregowego Krakusa" bardzo prosze o kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ur Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 Masz na myśli kogoś z Krakowa? Jak, tak to np. ja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 22 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2005 jeśli byłeś nad bzurą,dokładnie w spieszonej kawalerii to chodzi o ciebie (chyba) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ur Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 W takim razie to nie ja, bo byłem w piechocie. My rozmawialiśmy przy oddawaniu sprzętu do Hero o 51 PP i tej puszce z telefonu. Ale może to ktos inny z naszej grupy, mieliśmy 3 spieszonych z Krakowa - jeden z bandażem na głowie, jeden z ręką w gipsie i rotmistrza, może to któryś z nich? http://wrzesien39.espox.com/bzura/ - może ktoś z tych fotek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeager Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 a nie był to czasem Krakus z Gdyni? ja nie mam namiarów na niego, ale jest taki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kłosek Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 Chodzi o Wojtka K z Wejherowa. Był razem z naszą grupą z Gdyni. Podaj twoje namiary a mu przekażę, mam z nim kontakt. On nie ma ani GG ani adresu e-mailowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 22 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2005 SIEMA KŁOSEK:)mój emali: revolt-lo@tlen.pl jak mozesz to prześlij mi numerek do gościa na kom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 22 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2005 UR w ciągu tygodnia będzie gotowa stronka int. GRH 51 pp:) zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ur Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 ok, wszystko wyjaśnione.Chętnie obejrzę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kłosek Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 cześć revolt - namiary na Wojtka to 501 085268. Jest w tej chwili w Warszawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.