Sereklegnica Napisano 20 Wrzesień 2005 Autor Napisano 20 Wrzesień 2005 Może dałoby się zrobić jakieś małe spotkanie poszukiwaczy z tych okolic? Poznalibyśmy się, dowiedzieli kto jaki okres preferuje, wymienili numerami itp. - jednym słowem skumplowali się, tak, żeby nie umawiać się na każde wykopki z miesięcznym wyprzedzeniem, tylko dzwionić - Siema Franek, masz w tym tygodniu czas"itp.Na pewno by się przydało...
Foster73 Napisano 21 Wrzesień 2005 Napisano 21 Wrzesień 2005 http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=206504Rozpuszczasz wici a potem temat olewasz. Czy tak będzie i tym razem?
Sereklegnica Napisano 21 Wrzesień 2005 Autor Napisano 21 Wrzesień 2005 W temacie już za wiele do powiedzenia nie ma a ja Cię nigdy złapać na GG nie mogę (piszę nawet jak jesteś niedostępny, ale zawsze trafiam na taki moment że żeczywiście Cię nie ma). Kiedyś to wiadomości dochodziły zawsze jak się logowało na gg a ostanio nie dochodzą...
Sereklegnica Napisano 21 Wrzesień 2005 Autor Napisano 21 Wrzesień 2005 Teraz mam już całkiem przekichane. Moja siostra się na mnie wypięła i założyła hasło a jej komp to jedyna maszyna w domu na której działa gg...
Foster73 Napisano 26 Wrzesień 2005 Napisano 26 Wrzesień 2005 Siostrę zagoń do kuchni a jeśli się nie da to pisz do mnie na maila J.sympatex@interia.plpozdr.
Sereklegnica Napisano 28 Wrzesień 2005 Autor Napisano 28 Wrzesień 2005 Maila wysłałem ze 4 dni temu. Piszę tak na wszelki wypadek, bo nie dostałem odpowiedzi i jeżeli nie dojdzie, to nie chcę wyjść na tego co temat olał.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.