Ponieważ miałem dzisiaj bardzo dużo maili z prośbą o szczegóły,zdecydowałem się na pokazanie więcej". Optyka" znajdowała się w pojemniku(Chyba nie da się nic z nim zrobić-rozpada się)obłożona gazetami i.....chyba zeszytem szkolnym z wypracowaniem pisanym ręką dziecka? W pojemniku wśród gazet było mniejsze(mosiężne pudełko,pokryte powłoką galwaniczną)napisy wybite na pudełeczku: 1.Orzeł w koronie 2.W.P.SAN. 3.A.MANN Warszawa Na środku wybity napis: Orygin AMA Rekord W małym pojemniczku: okulary,ostrze skalpela z napisem FRANCE,penseta,i nożyczki. Na zdjęciu pojemnik z optyką i szczątkami gazet.
Pytanie
1AIR1
Ponieważ miałem dzisiaj bardzo dużo maili z prośbą o szczegóły,zdecydowałem się na pokazanie więcej".
Optyka" znajdowała się w pojemniku(Chyba nie da się nic z nim zrobić-rozpada się)obłożona gazetami i.....chyba zeszytem szkolnym z wypracowaniem pisanym ręką dziecka? W pojemniku wśród gazet było mniejsze(mosiężne pudełko,pokryte powłoką galwaniczną)napisy wybite na pudełeczku:
1.Orzeł w koronie
2.W.P.SAN.
3.A.MANN Warszawa
Na środku wybity napis:
Orygin AMA Rekord
W małym pojemniczku: okulary,ostrze skalpela z napisem FRANCE,penseta,i nożyczki.
Na zdjęciu pojemnik z optyką i szczątkami gazet.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.