peczol Napisano 19 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2005 witam mam pytanie czy sa jest ktos z warki kto miałby ochote wybrac sie na wyprawke za jakis czas jestem w warce raz na miesiac a tereny chyba fajne ale nic niewiem o tym miejscu jakby sie ktos taki znalazł zapraszam :))pozdro peczol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nashorn Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 Witam!Tereny całkiem cacy.Przyczółek Warecko-Magnuszewski powinien obfitować w różnego rodzaju fanty.Sam byłem na wakacjach w tych rejonach i znalazłem trochę żelastwa :)Polecam wędrówki wzdłóż linii Pilicy,tam powinno coś jeszcze leżeć.Oczywiście pozostaje też wypad do nieśmiertelnych Studzianek Pancernych, ale tam to już zastaniesz krajobraz wprost księżycowy...Pozdro!Nashorn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peczol Napisano 22 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2005 dzieki nashorn mieszkasz może gdzies w okolicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nashorn Napisano 22 Wrzesień 2005 Share Napisano 22 Wrzesień 2005 Niestety mieszkam w Wawie :/Natomiast moi krewni maja dzialkę we wsi 5 km. od Warki (Kępa Niemojewska k. Grabowa)Pozdro!Nashorn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 witamteren przyczolka jest dokladnie zryty, ale zdarzaja sie miejsca jeszcze nie zwiedzone w kierunku do dolu"...osobiscie polecalbym spacerek polami, bo lasy przeryte...najczesciej na przyczolku mozna znalezc luski, o calej amunicji do pepeszy nie wspomne, bo to plaga w tamtych rejonach, no i oczywiscie rozrywki wszelkiego rodzaju, wiec zalecam ostroznosc przy kopaniupzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 w okolicy glowaczowa i lasach na poludnie od studzianek mozna trafic na fanty z kampanii wrzesniowej...pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perkuno Napisano 27 Wrzesień 2005 Share Napisano 27 Wrzesień 2005 Yo! Ja jestem z Warki i znam okolicę metr po metrze, pomimo że zryta to są miejsca nietknięte i wciąż coś wyłazi z ziemi. Właściwie tylko tereny na połódnie od rz. Pilicy są interesujące. A jeśli chodzi o same Studzianki Panc. to już nawet odłamków zabrakło:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peczol Napisano 28 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2005 he byłem w warce chodziłem troche ale tylko chwilke no ale tak na żywca bez znajomosci terenu:)ale całkiem obiecująco bede tam za miesiac mosze kolega perkuno miałby ochote na wspólna wyprawe??pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipe75 Napisano 5 Styczeń 2006 Share Napisano 5 Styczeń 2006 Warka Studzianki. Ja jestem zadowolony w 2005 kopnołem pól blaszki z Lwowa , odznake szturmową piechoty , medal za Stalingrad , medal za wojne turecką , hełm polski wz. 31 , PO 8 , naganta , rakietnice LP 42 , ppsz , graty do Browninga WZ 30 , o gruzie nie wspomne . Panowie Warka i Syudzianki to spory obszar lasu trzeba systematyczności i bedą EFEKTY !!! Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knup Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 witam Studzianki cięzki teren przeryte strasznie. Wyjąc coś tam to cud boski. Odechciewa się człowiekowi po szeregu wyprawach bez efektów.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex2220 Napisano 17 Styczeń 2006 Share Napisano 17 Styczeń 2006 Buahahahahaha Warka studzianki głowaczów grabów nad pilicą dębnowola , Ostrzeń, chodków ryczywół - taaa wspaniałe tereny - poprostu świetne - BYŁY W 1990 ROKU - teraz to mozna tam sobie jesienią pojechać - na grzyby !!!!!! co zresztą czynię. A jeśli jest tu ktoś kto ryje tam doły po 2 metry w głąb i zostawia na wierzchu ozrywki" to ogromna prośba - niech zasypuje po sobie dziury i nie robi bydła ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipe75 Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 Witam.Pochwalił by się ktoś efektami z ostatnich paru lat,tylko bez fantazji.Pozdrawiam filipe75. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szeregowiecRYAN Napisano 3 Maj 2009 Share Napisano 3 Maj 2009 Ja jestem z Warki i chetnie z kims poszperam w tych okolicach bo tereny sa super!!.Po 1godz poszukiwani po lesie znalazlem pół reklamowki łusek, amunicji, odlamkow itp.Ale trzeba bardzo uwazac przy kopaniu bo bardzo duzo niewypałow zalega w tym terenie.Moje gadu to 8730099 piszcie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 3 Maj 2009 Share Napisano 3 Maj 2009 Nie wiem w czym są super ammo i odłamki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knup Napisano 7 Maj 2010 Share Napisano 7 Maj 2010 Działa tam jeszcze ktoś, czy wszystko wymarło śmiercią naturalną?? bo z tego co się orientuje to można jeszcze coś tam kopnąć, szkopół tylko w tym, że trzeba wiedzieć gdzie, bo zasoby komercyjnych miejscówek takich jak: studzianki, chodków czy inne takie są już na wyczerpaniu... po prostu trzeba mieć albo szczęście albo nosa:) a najlepiej to namiara:-) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 7 Maj 2010 Share Napisano 7 Maj 2010 Oj działa i to nie jeden ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabi Napisano 26 Maj 2010 Share Napisano 26 Maj 2010 No odłamki rzeczywiście fanty pierwsza klasa... Ale dobrze że to zbieracie chłopaki to może podczyścicie trochę teren;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.