alesz Napisano 23 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2003 Czy ktoś mi pomoże w identyfikacji odznaczenia które niedawno wykopałem?Jest ze srebra i pozłocone i zawieszane na kółku.Z góry dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alesz Napisano 8 Maj 2003 Autor Share Napisano 8 Maj 2003 Czy ktoś może pomóc?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Maj 2003 Share Napisano 13 Maj 2003 Może to pomoże - oglądając w dzienniku relację z uroczystości w Krakowie, w 750 rocznicę kanonizacji Św. Stanisława zauważyłem na grocie jednej z chorągwi identyczny symbol, zbroję na tle skrzyżowanych włóczni - przypuszczam więc, że może to być odznaka jakiejś organizacji związanej z Kościołem lub z Krakowem. Pozdrawiam:-) i życzę sukcesu w dalszej identyfikacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alesz Napisano 26 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2003 PROSZĘ O POMOC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
alesz
Czy ktoś mi pomoże w identyfikacji odznaczenia które niedawno wykopałem?
Jest ze srebra i pozłocone i zawieszane na kółku.
Z góry dziękuję za pomoc
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.