emmarcin Napisano 17 Wrzesień 2005 Autor Napisano 17 Wrzesień 2005 Wisi w domu od kilkunastu, lat znaleziony podobno w polu.. Co to jest??? (na ostrzu założona nakładka mocująca do ściany:-))
Seb Blatter Napisano 17 Wrzesień 2005 Napisano 17 Wrzesień 2005 Jest to sztylet, zresztą całkiem fajny sztylet.Prosiłbym o jakieś info na jego temat, to może będę bardziej pomocny.Pozdro
emmarcin Napisano 17 Wrzesień 2005 Autor Napisano 17 Wrzesień 2005 Nity tylko te które widać na zdjęciu. Absolutnie nie znam się na broni, wysyłam zdjęcie bo mam sztylet i nic o nim nie wiem. Źadnych znaków nie widać. Długość 40cm, ostrze 30cm.
emmarcin Napisano 17 Wrzesień 2005 Autor Napisano 17 Wrzesień 2005 Wisi w domu od kilkunastu, lat znaleziony podobno w polu.. Co to jest??? (na ostrzu założona nakładka mocująca do ściany:-))
Pytanie
emmarcin
Wisi w domu od kilkunastu, lat znaleziony podobno w polu.. Co to jest??? (na ostrzu założona nakładka mocująca do ściany:-))
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.