mietek Napisano 16 Wrzesień 2005 Autor Napisano 16 Wrzesień 2005 Wpadl mi takowy, no i pytania:1) Czy na 100% oryginal?2) Jaka jest przyblizona wartosc, chce wiedziec czy mam byc wsciekly ze przeplacilem, czy tez wrecz odwrotnie :)
mietek Napisano 19 Wrzesień 2005 Autor Napisano 19 Wrzesień 2005 Dzieki za odpowiedzi, wlasnie mi tez wygladal na oryginal, a w dzisiejszych czasach o takowe coraz trudniej.Choc dalem zdecydowanie wiecej niz 100zl sugerowane przez Patri 78, to i tak sie z niego ciesze :)
Parti78 Napisano 18 Wrzesień 2005 Napisano 18 Wrzesień 2005 około 100zł jak dałeś więcej to już by było dla mnie za dużo. popatrz na allegro...
kuligow Napisano 17 Wrzesień 2005 Napisano 17 Wrzesień 2005 niezaprzeczalny oryginał ad A do Z !! Gratuluje !!!(Ps gdybyś chciał sie go pozbyć.. to ja szukam takiego :) )pozdrawiam
kuligow Napisano 18 Wrzesień 2005 Napisano 18 Wrzesień 2005 Traktowanie helmów policji jako hełmów SS to nadinterpretacja totalna - policja posiadała kilkanaście pułków oraz kilkadziesiąt silnych batalionów piechoty plus własne kompanie pancerne, przeciwnpancerne, kompanie wartownicze i itp. Była to bardzo rozbudowana instytucja i nie nalezy jej tylko kojarzyć z stójkowymi w schako.a hełm jest oryginalny jesli kolega potrafi mi taki kupić za 100 zł na allegro - bardzo prosze podać przykładypozdrawiam
mietek Napisano 16 Wrzesień 2005 Autor Napisano 16 Wrzesień 2005 Wpadl mi takowy, no i pytania:1) Czy na 100% oryginal?2) Jaka jest przyblizona wartosc, chce wiedziec czy mam byc wsciekly ze przeplacilem, czy tez wrecz odwrotnie :)
mietek Napisano 16 Wrzesień 2005 Autor Napisano 16 Wrzesień 2005 potnik nr 57 zmniejszony by pasowal na obrecz 56
Pytanie
mietek
Wpadl mi takowy, no i pytania:
1) Czy na 100% oryginal?
2) Jaka jest przyblizona wartosc, chce wiedziec czy mam byc wsciekly ze przeplacilem, czy tez wrecz odwrotnie :)
28 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.