Skocz do zawartości

Co sądzicie o Bounty Hunter Lone Star

ramzes94

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam wszystkich szukam odpowiedniego wykrywacza dla siebie
monetki i militaria wchodzą tu w grę widze że Bounty Hunter Lone Star jest w dosyć przystępnej cenie prawie nowy idzie dostać za około 500zł garret 250 kosztował więcej a na rutusa to mnie narazie nie stać koło 900zł co poradzicie?? czy Bounty
Hunter lone Star będzie sie nadawał prosze o pomoc was doświadczonych kolegów z góry dzięki za odpowiedzi Pozdrawiam Wszystkich
Napisano
Ja od ponad roku używam Lone Stara i ogólnie jestem zadowolony z wyników i komfortu poszukiwań z jego użyciem na polach, w ogrodach itp. Jest dobry na monetki, kolorową drobnicę, łuski, guziki, odznaki itp. Gorzej jest już w lesie - na militarkę nie jest najlepszy, mam też obawy co do jego czułości w głąb gruntu, lepiej spisuje się przy powierzchni, tak do 10 - 15 cm. W tym roku znalazłem już przy użyciu Lone Stara 3 klamry (mosiądz i alu), 2 orzełki, ryngraf feldgendarmerii, dużo monet i guzików. Kiepsko natomiast ze stalową militarką - nie wiem już, czy nie miałem szczęścia, czy po prostu mój wykrywacz tego nie wyczuł (szukałem w lasach i okopach, na dyskryminacji - na ALL METAL musiałbym ciągle kopać), w sumie reagował na większe stalowe obiekty (np. niewybuchy), ale nic ciekawszego nie wyszło.
Daniel

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie