U96 Napisano 15 Wrzesień 2005 Autor Napisano 15 Wrzesień 2005 Proszę o identyfikację.Prawdopodobnie rękojeść tylko, od czego. Dodam, że wyszła" na pobojowisku gdzie starli się Francuzi z Rosjanami.Z szacunkiem U
Frozzer Napisano 23 Wrzesień 2005 Napisano 23 Wrzesień 2005 zgadza sie, od tasaka napoleonskiego, ale czy rosyjski, czy francuzki tego ci nie powiemjak byla na zbyciu, to ja jetsem chetnyfrozzer@14.pl
U96 Napisano 15 Wrzesień 2005 Autor Napisano 15 Wrzesień 2005 Proszę o identyfikację.Prawdopodobnie rękojeść tylko, od czego. Dodam, że wyszła" na pobojowisku gdzie starli się Francuzi z Rosjanami.Z szacunkiem U
Cyrograf15 Napisano 23 Wrzesień 2005 Napisano 23 Wrzesień 2005 A jaki to niby wzór/rok? Nie daje mi to spokoju, przewertowałem pod tym kontem sporo literatury ale (Francja, Rosja) nic podobnego nie znalazłem a na tasaki to ja jestem zawzięty.Wojtek
Pytanie
U96
Proszę o identyfikację.
Prawdopodobnie rękojeść tylko, od czego. Dodam, że wyszła" na pobojowisku gdzie starli się Francuzi z Rosjanami.
Z szacunkiem
U
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.