okejos Napisano 19 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2003 Witam . wpadła w moje łapki taka oto ładownica, niby nic nadzwyczajnego ale w środku są wytłoczone napisy czy ktos moze je rozszyfrować ??? ładownica jest chybz z 33 lub 39 roku ciężko odczytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 19 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2003 Witam . wpadła w moje łapki taka oto ładownica, niby nic nadzwyczajnego ale w środku są wytłoczone napisy czy ktos moze je rozszyfrować ??? ładownica jest chybz z 33 lub 39 roku ciężko odczytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Kwiecień 2003 Share Napisano 20 Kwiecień 2003 i nic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Kwiecień 2003 Share Napisano 22 Kwiecień 2003 Wg mnie to są bicia pułkowe niemieckie z przed I-ej wojny.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
okejos
Witam . wpadła w moje łapki taka oto ładownica, niby nic nadzwyczajnego ale w środku są wytłoczone napisy czy ktos moze je rozszyfrować ??? ładownica jest chybz z 33 lub 39 roku ciężko odczytać
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.