zukowsky Napisano 10 Wrzesień 2005 Autor Napisano 10 Wrzesień 2005 Bardzo prosze o pomoc w identyfikacji tego przedmiotu.Korpus stalowy ,wezsza czesc mosiezna z gwintem.Na jednym i drugim koncu dziurka.Pozdrawiam PiotrWykopalem to dzis w okolicy Sztutowa.
Cyrograf15 Napisano 10 Wrzesień 2005 Napisano 10 Wrzesień 2005 Smarownica? Brak odnośnika lub wymiarów.Wojtek
zukowsky Napisano 10 Wrzesień 2005 Autor Napisano 10 Wrzesień 2005 Dziekuje za odpowiedz.Wymiary to okolo: dl.15cm na 3cm.Pozdrawiam
forest25 Napisano 10 Wrzesień 2005 Napisano 10 Wrzesień 2005 Witam jezeli to ma ok 15 cm długosci i 3cm szerokosci to chyba wiem co to piekna smarownica do kalamitek mam taką sprawną heh w srodku korek z drzewa korkowego z łancuszkiem na mojej jest jeszcze napis Patent METROLUB
zukowsky Napisano 10 Wrzesień 2005 Autor Napisano 10 Wrzesień 2005 Dzeki za szybka odpowiedz.Pozdrawwiam
Pytanie
zukowsky
Bardzo prosze o pomoc w identyfikacji tego przedmiotu.
Korpus stalowy ,wezsza czesc mosiezna z gwintem.Na jednym i drugim koncu dziurka.
Pozdrawiam Piotr
Wykopalem to dzis w okolicy Sztutowa.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.