komunacccp Napisano 9 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2005 witamJakis czas temu wykopalem Panzerfausta prawdopodobnie 60m czy cus takiego(bez glowicy). Staram sie go skompletowac i brakuje mi jednego elementu do spustu zreszta widac na fotce czego brakuje w mechanizmie spustowym. Może ktoś mi pomoże go zdobyc na drugim zdieciu przedstawie rure. Glowicre bede mial drewniana lub orginal( jeden mankament nie wiem czy jest aktywna) PROSZE O POMOC w skompletowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komunacccp Napisano 9 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2005 foto rury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komunacccp Napisano 10 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2005 nio nikt mi nie pomoze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komunacccp Napisano 13 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2005 KOLEDZY Brakuje mi tego jednego elementu PLIS!!! na allegro tego nie ma nigdzie tego nie ma!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imperorr Napisano 13 Wrzesień 2005 Share Napisano 13 Wrzesień 2005 wrzuc foto tego co ci brak i napisz w jakim stanie chcesz miec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komunacccp Napisano 13 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2005 foto jest powyzej, a w pierwszym poscie jest foto tego co mam:) Brakuje mi tylko tego elementu spustowego co sie go naciska:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komunacccp Napisano 13 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2005 a stan moze byc sredni:)) tylko zeby mi sie nie rozpadl w rekach heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komunacccp Napisano 27 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2005 tak wyglada moj panzerfaust:)) Ja mysle ze to jest Panzerfaust 60. Dobrze mysle?? Na fotce widac czego mi brakuje moze ktos pomoze?? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kikifas Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 Ja pomoge. pisz na mejla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komunacccp Napisano 29 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2005 WRESZCIE KTOS!!!:)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komunacccp Napisano 29 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2005 jednak dalej potrzebuje POMOCY! ! ! ! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 jesli interesowała by cie kopia to zapyam kumpla jesli nadal bedzie miał to dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komunacccp Napisano 16 Październik 2005 Autor Share Napisano 16 Październik 2005 witamintesuje mnie kopie:) popytaj z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komunacccp Napisano 24 Październik 2005 Autor Share Napisano 24 Październik 2005 I jak ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.