CzaS Napisano 9 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2005 Dobrzy ludzie poradźcie.Problem wygląda jak przedwojenny pas podoficerski, tyle że współczesna replika. Co za tym idzie świeżutka, jaśniutka mięciutka skóra. Po prostu „sztuka nówka”. Poszukuję sprawdzonej (najlepiej szybkiej) metody postarzenia go odrobinę. Chodzi oczywiście tylko o kolor, żeby był bardziej dojrzały". Byłoby fajnie, gdyby efekt pociemniania pasa nie zostawiał śladów na mundurze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imperorr Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 pochoc w nim z rok to sam dojdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fall Napisano 9 Wrzesień 2005 Share Napisano 9 Wrzesień 2005 ja moje szeleczki i pasek sezonowalem na balkonie....sloneczko niezle pociemnia... do tego minimalnie lanoliny i juzpoz Fall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 Możesz natrzeć oliwka z oliwek, bedzie ciemniejszy.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAB Napisano 12 Wrzesień 2005 Share Napisano 12 Wrzesień 2005 Do postarzania skórzanych rzeczy nadaje się doskonale najzwyklejszy olej jadalny (ja go używam).Tylko trzeba poćwiczyć wcześniej równe nanoszenie go na skórę, żeby nie powstały w niekótrych miejscach ciemniejsze plamy.Pozdrawiam, MAB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.