Avandrel Napisano 17 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2003 Znalezlismy to w kompleksie fabryk w Ludwikowicach Klodzkich. Co to moze byc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosin Napisano 21 Kwiecień 2003 Share Napisano 21 Kwiecień 2003 Haszysz? Spróbuj to podpalić, zrób kilka głębokich wdechów i myślę, że się okaże czy mam rację, czy nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avandrel Napisano 17 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2003 Znalezlismy to w kompleksie fabryk w Ludwikowicach Klodzkich. Co to moze byc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Kwiecień 2003 Share Napisano 17 Kwiecień 2003 Mi to się kojarzy ze składwiskiem ... pampersów, he he.A może byś to bliżej opisał, wygląd, z czego to jest itp.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avandrel Napisano 17 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2003 To bylo to rozlorzone na calej powierzchni podlogi [do suszenia?], nie dotykalismy tego, bo cos sie z tego wydzialalo... a znalezlismy to na drugim pietrze budynku ze zdjecia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Avandrel
Znalezlismy to w kompleksie fabryk w Ludwikowicach Klodzkich. Co to moze byc?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.