sskaktus Napisano 6 Wrzesień 2005 Autor Napisano 6 Wrzesień 2005 WitamDzisiaj coś dla znawców zegarkówZ tego, co ustaliłem to jest tylnia przykrywka od koperty zegarka Wymiary zewnętrzny Ø 55 mmMoże jakieś skojarzenia, co do roku pochodzenia i marki zegarkaZ góry dziękuję za każdą sugestie PozdrawiamKaktus
teach1 Napisano 9 Wrzesień 2005 Napisano 9 Wrzesień 2005 W jakich latach były robione te zegarki? Czy to standartowa produkcja czy jednak nr.świadczy o unikalności zegarka
kolekcj Napisano 9 Wrzesień 2005 Napisano 9 Wrzesień 2005 Z tego co znalazłem na necie, to firma powstała 1919 roku w USA i już od tego roku robiono takie zegarki.Natomiast co do unikalności, to wystarczy zobaczyć na zdjęciu numerację. Sięga milionów. Trudno więc przypisywać zegarkowi unikalność.
teach1 Napisano 9 Wrzesień 2005 Napisano 9 Wrzesień 2005 Tam masz rację nie pomyślałem o liczbie cyferek DziękiPozdr
sskaktus Napisano 6 Wrzesień 2005 Autor Napisano 6 Wrzesień 2005 WitamDzisiaj coś dla znawców zegarkówZ tego, co ustaliłem to jest tylnia przykrywka od koperty zegarka Wymiary zewnętrzny Ø 55 mmMoże jakieś skojarzenia, co do roku pochodzenia i marki zegarkaZ góry dziękuję za każdą sugestie PozdrawiamKaktus
Pytanie
sskaktus
Witam
Dzisiaj coś dla znawców zegarków
Z tego, co ustaliłem to jest tylnia przykrywka od koperty zegarka
Wymiary zewnętrzny Ø 55 mm
Może jakieś skojarzenia, co do roku pochodzenia i marki zegarka
Z góry dziękuję za każdą sugestie
Pozdrawiam
Kaktus
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.