Skocz do zawartości

ZŁOTORYJA

komunacccp

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
O witam kolege Złotoryjanina ja tez tam mieszkam interesuje sie militariami juz troche ale nigdy nie miałem szczęścia wybrać sie na jakąs wyprawe:) W najblizszym czasie zamieżam kupić sobie jakis wykrywac i ruszyć na wilków albo połazić po naszych lasach jednak niestey nie znam żadnych miejsc abym ci mógł pomóc jedynie rosocha ale to to każdy zna:)
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Napisano
Skoro niewiele Ci wiadomo o tych czasach, a się nimi interesujesz, proponuję wizyty w bibliotekach, księgarniach i poszukiwania info za pomocą wyszukiwarcki internetowej :D

pozdro. Grzesiek
Napisano
Popieram wonsa - i szukaj informacji w podanych źródłach" w takiej kolejności, jak on podał (rozbrajają mnie teksty w stylu w internecie nic o tym nie znalazłem" - książki, książki, książki - to tu się szuka ważnych informacji, a nie w necie!!!).
Na początek sugeruję przyjrzeć się bliżej działaniom radzieckiej 3 Armii Pancernej Gwardii w 2.dekadzie lutego 1945 r. - bo to właśnie pododdziały tej wielkiej jednostki walczyły w okolicach Złotoryi.

Pozdrawiam
Leuthen
  • 5 months later...
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie