komunacccp Napisano 6 Wrzesień 2005 Autor Napisano 6 Wrzesień 2005 witamwie ktoś może coś ciekawego o Złotoryi?? Gdzie tu można sie wybrać na poszukiwania itp. pozdrawiam
komunacccp Napisano 7 Wrzesień 2005 Autor Napisano 7 Wrzesień 2005 nikt nie slyszal o podziemiach złotoryjskich??
Remzi Napisano 12 Wrzesień 2005 Napisano 12 Wrzesień 2005 O witam kolege Złotoryjanina ja tez tam mieszkam interesuje sie militariami juz troche ale nigdy nie miałem szczęścia wybrać sie na jakąs wyprawe:) W najblizszym czasie zamieżam kupić sobie jakis wykrywac i ruszyć na wilków albo połazić po naszych lasach jednak niestey nie znam żadnych miejsc abym ci mógł pomóc jedynie rosocha ale to to każdy zna:)
past Napisano 13 Wrzesień 2005 Napisano 13 Wrzesień 2005 Rosocha to nie najlepsze miejsce na szukanie - park krajobrazowy no i goniąludzi z wykrywkami
komunacccp Napisano 13 Wrzesień 2005 Autor Napisano 13 Wrzesień 2005 witam remzi pisalem do ciebie na meila?? odebrales?? to fotka znaleziska z rosochy ale tam pelno bomb itp. pozdrawiam odezwij sie na gg 6408215. pozdrawiam
armen Napisano 18 Październik 2005 Napisano 18 Październik 2005 masz tam pelno starych kopaln itak wiele miejsc bitewnych z roznych okresow co jeszcze kolego chcesz !
komunacccp Napisano 2 Listopad 2005 Autor Napisano 2 Listopad 2005 Nio sa kopalnie itp, ale mnie interesuja przeważnie czasy II wojny a niewiele mi wiiadomo o tych czasach.
wons Napisano 3 Listopad 2005 Napisano 3 Listopad 2005 Skoro niewiele Ci wiadomo o tych czasach, a się nimi interesujesz, proponuję wizyty w bibliotekach, księgarniach i poszukiwania info za pomocą wyszukiwarcki internetowej :Dpozdro. Grzesiek
komunacccp Napisano 3 Listopad 2005 Autor Napisano 3 Listopad 2005 staram sie poznawac poprzez stare fotki i rozmowy z roznymi osobami:) i czytam tez oczywiscie:) myslelem ze ktos na forum ma jakies fotki itp a;e nic:((
Leuthen Napisano 3 Listopad 2005 Napisano 3 Listopad 2005 Popieram wonsa - i szukaj informacji w podanych źródłach" w takiej kolejności, jak on podał (rozbrajają mnie teksty w stylu w internecie nic o tym nie znalazłem" - książki, książki, książki - to tu się szuka ważnych informacji, a nie w necie!!!). Na początek sugeruję przyjrzeć się bliżej działaniom radzieckiej 3 Armii Pancernej Gwardii w 2.dekadzie lutego 1945 r. - bo to właśnie pododdziały tej wielkiej jednostki walczyły w okolicach Złotoryi. PozdrawiamLeuthen
komunacccp Napisano 6 Listopad 2005 Autor Napisano 6 Listopad 2005 Dzieki przyjnajmiej bede wiedeział od czego zacząc:) pozdro
komunacccp Napisano 27 Kwiecień 2006 Autor Napisano 27 Kwiecień 2006 nio w okolicach wilczej gory wychodza kulki itp swego czasu bytla tam bitwa napoleonska:P pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.