zukowsky Napisano 5 Wrzesień 2005 Autor Napisano 5 Wrzesień 2005 Udalo mi sie zrobic lepsze skany.Moze tym razem ,ktos pomoze mi w rozszyfrowaniu tej blaszki wykopanej w okolicy Sztutowa ?
zukowsky Napisano 5 Wrzesień 2005 Autor Napisano 5 Wrzesień 2005 Udalo mi sie zrobic lepsze skany.Moze tym razem ,ktos pomoze mi w rozszyfrowaniu tej blaszki wykopanej w okolicy Sztutowa ?
zukowsky Napisano 5 Wrzesień 2005 Autor Napisano 5 Wrzesień 2005 blaszka ma sr.4 cm i jest chyba mosiezna.
2A Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 Cześć Zukowsky, Blaszka niezwykle tajemnicza i trąci o rosyjską ale może być i niemieckim znakiem sortu jakiegoś wyposażenia...Praca nad Twom odkryciem trwa, gdyz jest niezwykle ciekawe.pzdr.
zukowsky Napisano 5 Wrzesień 2005 Autor Napisano 5 Wrzesień 2005 Bardzo dziekuje i czekam na dalsze wiesci.
Pytanie
zukowsky
Udalo mi sie zrobic lepsze skany.
Moze tym razem ,ktos pomoze mi w rozszyfrowaniu tej blaszki wykopanej w okolicy Sztutowa ?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.