corwin Napisano 4 Wrzesień 2005 Autor Napisano 4 Wrzesień 2005 Proszę o pomoc w identyfikacji odznaki która mi dzisiaj wyszła.Dla podpowiedzi dodam że pochodzi z pola bitwy Wojen Sląskich.Wymiary to jakieś 7/3 cm. Na żywo jest znacznie ciemniejsza niz na tej fotce.Z góry dziękuję.
HARRY Napisano 4 Wrzesień 2005 Napisano 4 Wrzesień 2005 emblemat grenadiera z ladownicy. Moze byc to francuz albo rosyjski
Monsun Napisano 4 Wrzesień 2005 Napisano 4 Wrzesień 2005 Witam, dokładnie jak mówicie, płomień grenadierski z ładownicy. Jeśli znalazłes to na zachodzie polski, to jest to francuz, jeśli zaś na wschodzie, to może być albo francuz albo rosja carska.PozdrawiamMonsun
corwin Napisano 4 Wrzesień 2005 Autor Napisano 4 Wrzesień 2005 Proszę o pomoc w identyfikacji odznaki która mi dzisiaj wyszła.Dla podpowiedzi dodam że pochodzi z pola bitwy Wojen Sląskich.Wymiary to jakieś 7/3 cm. Na żywo jest znacznie ciemniejsza niz na tej fotce.Z góry dziękuję.
Pytanie
corwin
Proszę o pomoc w identyfikacji odznaki która mi dzisiaj wyszła.Dla podpowiedzi dodam że pochodzi z pola bitwy Wojen Sląskich.Wymiary to jakieś 7/3 cm. Na żywo jest znacznie ciemniejsza niz na tej fotce.Z góry dziękuję.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.