ksiądz Napisano 3 Wrzesień 2005 Autor Napisano 3 Wrzesień 2005 Tak jak w temacie . Jest to naparstek krawiecki z 1914 r. z krzyżem i napisem GOOT MIT UNS.Pozdrawiam.
ksiądz Napisano 4 Wrzesień 2005 Autor Napisano 4 Wrzesień 2005 Czy naprawde nikt nie znalazł takiego lub podobnego naparstka ? A może pochwalcie się swoimi.Pozdrawiam.
Monsun Napisano 4 Wrzesień 2005 Napisano 4 Wrzesień 2005 Witam, ja znalazłem w ubieglym roku piekny naparstek miedziany z napisem Gott mit uns". I byłem na tyle porąbany,że sprzedałem go na Allegro ... teraz żałuję. Zostaw sobie ten naparstek, jest bardzo fajny. To patriotyczny gadżet!! Nie trafia się je często!!PozdrawiamMonsun
ksiądz Napisano 4 Wrzesień 2005 Autor Napisano 4 Wrzesień 2005 Jakoś nie mam serca żeby sprzedawać swoje skarby ,chyba że ewentualna zamiana przy podwójnych sztukach.A tak z ciekawości za ile poszedł ?.Pozdrawiam.
zawic Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 zapraszamna teren głogowskiej reduty o wiele lepsze znaleziska
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.