ksiądz Napisano 3 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Tak jak w temacie . Jest to naparstek krawiecki z 1914 r. z krzyżem i napisem GOOT MIT UNS.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiądz Napisano 4 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2005 Foto 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiądz Napisano 4 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2005 Czy naprawde nikt nie znalazł takiego lub podobnego naparstka ? A może pochwalcie się swoimi.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 Witam, ja znalazłem w ubieglym roku piekny naparstek miedziany z napisem Gott mit uns". I byłem na tyle porąbany,że sprzedałem go na Allegro ... teraz żałuję. Zostaw sobie ten naparstek, jest bardzo fajny. To patriotyczny gadżet!! Nie trafia się je często!!PozdrawiamMonsun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiądz Napisano 4 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2005 Jakoś nie mam serca żeby sprzedawać swoje skarby ,chyba że ewentualna zamiana przy podwójnych sztukach.A tak z ciekawości za ile poszedł ?.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zawic Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 zapraszamna teren głogowskiej reduty o wiele lepsze znaleziska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.