HASAG40 Napisano 3 Wrzesień 2005 Autor Napisano 3 Wrzesień 2005 witam!!!!jak mi wiadomo ace150 to wykrywacz dynamiczny czym sie to rozni od statycznego oczywiscie po za tym ze trzeba ruszac cewka!!!!bo posiadam wykrywacz statyczny i nie wiem jak jest z dynamicznym?????czy okresla polozenie np,monety tak jak statyczny czyli dokladnie!!!!!bo mowia ze trzeba rozkopac duzy dolek zeby znalesc np.monete na dynamicznym!!!!!!prosze o info.
gibki9 Napisano 3 Wrzesień 2005 Napisano 3 Wrzesień 2005 nie wiem jaki masz statyk,aleace 150 posiada dyskryminacje czyli odrzucanie niechcianego zelastwa ,np gwozdzi nie bedziesz kopal,oraz wskazywanie dzwiekiem jak i na wyswietlaczu rodzaj metalu,no jest dobry np na monetki,a z kopaniem to jest tak ze kwestia wprawy,ale jak cos to lpeiej ace 250 brac ma precyzjne namierzanie pint point,to duzo pomaga.
vaderian Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 WitamTak jak napisał Gibki, to jest tylko kwestia wprawy. Ja nie musze mieć PinPointu zeby namierzyć Ace150 cel i jak do tej pory jest to 100% skuteczność i celność tego urządzenia. Namierzam zawsze na początek sygnału i na środek cewki. Daje to rezultaty. Natomiast nie ma co sie sugerowac w Ajsiku głebokoscia podawana na wyswietlaczu jak i metalem wskazywanym przez tenże wyswietlacz.Świetnie działa dyskryminacja i odrzucanie niechcianego zelastwa.PozdrawiamVaderian (Lodz)
HASAG40 Napisano 5 Wrzesień 2005 Autor Napisano 5 Wrzesień 2005 dzieki za info.mam rozumiec ze jest to dobry sprzet na monetki????a jak jest z militariami czy to prawda ze ace150/250 nie zdaja egzaminu w poszukiwaniu militarii?????
vaderian Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 Z militariami Ci nie pomoge bo sie w to nie bawie. Natomiast na monety i kolorowa drobnice jest to dobry sprzet za swoja cene.PozdrawiamVaderian (Lodz)
Anarchista Napisano 6 Wrzesień 2005 Napisano 6 Wrzesień 2005 Ja mam ACE150 i w przypadku monetek zawsze kopię dołek o szerokości saperki i monetka w nim jest, więc nie jest tak źle bez pinpointu :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.