Skocz do zawartości

ace150 pytanko!!!!

HASAG40

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam!!!!jak mi wiadomo ace150 to wykrywacz dynamiczny czym sie to rozni od statycznego oczywiscie po za tym ze trzeba ruszac cewka!!!!bo posiadam wykrywacz statyczny i nie wiem jak jest z dynamicznym?????czy okresla polozenie np,monety tak jak statyczny czyli dokladnie!!!!!bo mowia ze trzeba rozkopac duzy dolek zeby znalesc np.monete na dynamicznym!!!!!!prosze o info.
Napisano
nie wiem jaki masz statyk,aleace 150 posiada dyskryminacje czyli odrzucanie niechcianego zelastwa ,np gwozdzi nie bedziesz kopal,oraz wskazywanie dzwiekiem jak i na wyswietlaczu rodzaj metalu,no jest dobry np na monetki,a z kopaniem to jest tak ze kwestia wprawy,ale jak cos to lpeiej ace 250 brac ma precyzjne namierzanie pint point,to duzo pomaga.
Napisano
Witam
Tak jak napisał Gibki, to jest tylko kwestia wprawy. Ja nie musze mieć PinPointu zeby namierzyć Ace150 cel i jak do tej pory jest to 100% skuteczność i celność tego urządzenia. Namierzam zawsze na początek sygnału i na środek cewki. Daje to rezultaty. Natomiast nie ma co sie sugerowac w Ajsiku głebokoscia podawana na wyswietlaczu jak i metalem wskazywanym przez tenże wyswietlacz.
Świetnie działa dyskryminacja i odrzucanie niechcianego zelastwa.

Pozdrawiam
Vaderian (Lodz)
Napisano
dzieki za info.mam rozumiec ze jest to dobry sprzet na monetki????a jak jest z militariami czy to prawda ze ace150/250 nie zdaja egzaminu w poszukiwaniu militarii?????
Napisano
Z militariami Ci nie pomoge bo sie w to nie bawie. Natomiast na monety i kolorowa drobnice jest to dobry sprzet za swoja cene.

Pozdrawiam
Vaderian (Lodz)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie