cromags Napisano 3 Wrzesień 2005 Autor Napisano 3 Wrzesień 2005 Proszę Kolegów o identyfikację. Nigdy mnie tematyka blach nie interesowała, stąd wiedza skromna. Co ciekawsze, znalazłem to w swoim ogrodzie. Pozdrawiam
cromags Napisano 4 Wrzesień 2005 Autor Napisano 4 Wrzesień 2005 Dzięki za rozszyfrowanie. Znalazłem go na swoim ogrodzie,w Opolu...
pol Napisano 4 Wrzesień 2005 Napisano 4 Wrzesień 2005 Połówka nieśmiertelnika jenieckiego stlagowego.Jak podasz napisy, to moze uda sie rozszyfrowac, jaki obózpozdro pol
ksiądz Napisano 4 Wrzesień 2005 Napisano 4 Wrzesień 2005 Z tego co widać jest to połówka nieśmiertelnika jenieckiego Stalag 348 . Były dwa Stalagi - obozy o tym numerze .Oba były na Ukrainie.Poniżej miejscowości.Pozdr.DNIEPROPETROWSKGAISSIN
ksiądz Napisano 4 Wrzesień 2005 Napisano 4 Wrzesień 2005 Dodam jeszcze że stalag w Dniepropetrowsku istniał od 01.42 do 02.43 a ten drugi od 03.43 do 08.43.Pozdrawiam.
cromags Napisano 3 Wrzesień 2005 Autor Napisano 3 Wrzesień 2005 Proszę Kolegów o identyfikację. Nigdy mnie tematyka blach nie interesowała, stąd wiedza skromna. Co ciekawsze, znalazłem to w swoim ogrodzie. Pozdrawiam
Pytanie
cromags
Proszę Kolegów o identyfikację. Nigdy mnie tematyka blach nie interesowała, stąd wiedza skromna. Co ciekawsze, znalazłem to w swoim ogrodzie. Pozdrawiam
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.