imperorr Napisano 31 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2005 ma ktos kody lub sevy do tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malarkey13 Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 Jeeeeeeennny koleś to zwykły celowniczek :) Z tego co pamiętam to przez neta grać sie nie dało a kodów nie było.PS. Radze przerzucić sie na inną gre chociażby Wolfa 3D - to jest ciekawsze ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aniol31 Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Niedział mi klucz do gry co mam zrobić ? ps dzieki za iformacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Powiem Ci szczerze.Niewiele straciłeś że w to nie grałeś.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Własnie rajd na berlin tonajgorszy fps jaki widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 Grałem i powiem ,że nie zachęcam do kopiowania mojego błędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.