kikifas Napisano 29 Sierpień 2005 Autor Napisano 29 Sierpień 2005 Witam. Niech mi ktos powie co to może być. Wpadło mi to niedawno w ręce ale nie mam pojecia co to?
general1006 Napisano 30 Sierpień 2005 Napisano 30 Sierpień 2005 Ktoś miał wybujałą fantazje. Szmira jakiej mało.
kikifas Napisano 29 Sierpień 2005 Autor Napisano 29 Sierpień 2005 Witam. Niech mi ktos powie co to może być. Wpadło mi to niedawno w ręce ale nie mam pojecia co to?
kikifas Napisano 29 Sierpień 2005 Autor Napisano 29 Sierpień 2005 Oooo, i to jeszcze. Prosba o to samo. Co to jest?podam jeszcze wymiary. ten pierwszy 6 na 4 cmdrugi 8 na 4 cm.Będe wdzieczny za pomoc.
kudlaty Napisano 30 Sierpień 2005 Napisano 30 Sierpień 2005 no niestety zostałeś nieźle oszukany.....
kikifas Napisano 30 Sierpień 2005 Autor Napisano 30 Sierpień 2005 Panowie bez emocji. Widać pomysłowosć ludzka nie zna granic. Pomimo ewidentnego jak się okazuje oszustwa, mogę byc szczesliwy iż jestem posiadaczem oryginalnego fanta. A że nikomu się nie przyda to inna broszka. Bleeeeeeeeeee. Na pochybel oszustom!!!!
Pytanie
kikifas
Witam. Niech mi ktos powie co to może być. Wpadło mi to niedawno w ręce ale nie mam pojecia co to?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.