gibki9 Posted August 29, 2005 Author Share Posted August 29, 2005 witam,mam problem ,i pytanie zarazem bo wydaje mi sie ze moj bounty ma bardzo maly zasieg,czy np zwiekszjaac napiecie ,moglbym polepszyc zasieg??,jakie akumulatorki zapodac?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
puma Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Witam ja miałem Bh tracker 4 . Chciałem kupić lub zamówić dadatkową cewkę lecz specjaliści mówili mi dodatkowa cewka nic nie da bo sprzęt nie uciągnie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek419 Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Na świeżych bateriach ładnie piszczy,potem wygląda to gorzej.Ze zwiększeniem napięcia bym nie ryzykował szlag go może trafić spalić elektronikę pozdro d419 Link to comment Share on other sites More sharing options...
proscan Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Chciałem kupić lub zamówić dadatkową cewkę lecz specjaliści mówili mi dodatkowa cewka nic nie da bo sprzęt nie uciągnie Co to za specjaliści byli ??:))Na uparciucha można podłączać sondy od Whitesa (pasują !). Np. BM 1500. Sama sonda od Whitesa kosztuje jednak tyle ile cały Tracker. No i wagi BM-ki może faktycznie taki Tracker ie uciągnąć". Bo elektrycznie nie ma problemu ...Poza tym, cewka 25 cm sprzedawana wraz z BH w Polsce wydaje się wystarczająca.Jeśli chcesz wiekszy zasięg, to zmień wykrywacz, a nie eksperymentuj.pzdr,proscan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.