abiszaj Napisano 28 Sierpień 2005 Autor Napisano 28 Sierpień 2005 witam jestem w posiadaniu owego mostu, od poprzedniego właściciela dowiedziałem się że to od iemca". Jeśli ktoś wie od jakiego to pojazdu będe wdzięczny za informację.
abiszaj Napisano 1 Wrzesień 2005 Autor Napisano 1 Wrzesień 2005 rso - czy to było steyera? dobrze kojarze?
abiszaj Napisano 28 Sierpień 2005 Autor Napisano 28 Sierpień 2005 witam jestem w posiadaniu owego mostu, od poprzedniego właściciela dowiedziałem się że to od iemca". Jeśli ktoś wie od jakiego to pojazdu będe wdzięczny za informację.
herrmateuss Napisano 2 Wrzesień 2005 Napisano 2 Wrzesień 2005 zawsze miło jest dowiedziec sie czegos nowego:) Ciekawe co jeszcze niemcy skopiowałi od rosjan.Wiem że na pewno mozdzierze jakies inne przypadki znacie?
herrmateuss Napisano 1 Wrzesień 2005 Napisano 1 Wrzesień 2005 Austryjacki wynalazek http://www.jagdtiger.de/GermanTanks/RpschlpOst-01.jpg
tosh Napisano 31 Sierpień 2005 Napisano 31 Sierpień 2005 witamczy nie jest to most napedowy od ktoregos z sdkfz? tak mi sie wydaje, sprawdze jeszcze wlasne fotki, jak je odnajdepzdr
sten Napisano 2 Wrzesień 2005 Napisano 2 Wrzesień 2005 Nie Austryjacki ino Soviecki(Stz-5-2TB),germance go jeno skopiowaly.Pzdrsten
Pytanie
abiszaj
witam jestem w posiadaniu owego mostu, od poprzedniego właściciela dowiedziałem się że to od iemca". Jeśli ktoś wie od jakiego to pojazdu będe wdzięczny za informację.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.