bartekl23 Napisano 11 Kwiecień 2003 Autor Napisano 11 Kwiecień 2003 Witam!Mam trzy greckie monety do identyfikacji.
Abaton Napisano 11 Kwiecień 2003 Napisano 11 Kwiecień 2003 To wyglada na jakies greckie drachmy. Ale przy takim skanie trudno powiedziec dokladnie.
bartekl23 Napisano 12 Kwiecień 2003 Autor Napisano 12 Kwiecień 2003 Witam!Nie kupiłem na targu od takiego gościa. Był trochę pijany więc się z nim potargowałem i kupiłem dość tanio. Zapewne nie są prawdziwe, ale fajnie wyglądają. Aha i od razu mam pytanie. Jak sprawdzić czy te monety są prawdziwe (nigdy nic nie wiadomo)?Pzdr.bartekl23
Netcom Napisano 12 Kwiecień 2003 Napisano 12 Kwiecień 2003 Najlepiej zrobić lepsze skany i wysłać gdzie trzeba.Radze przejrzeć strone pana J. Chałupskiegohttp://strony.wp.pl/wp/monety.polskie/index.htmlOpisuje jak nalezy skanować monety, fałszerstwa itp.Poza tym odpowiada nawet na najbardziej trywialne pytania (sam sprawdziłem).
Pytanie
bartekl23
Witam!
Mam trzy greckie monety do identyfikacji.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.