danila2 Posted August 28, 2005 Author Share Posted August 28, 2005 Chcem zakupić wykrywacz dobry i prosty głównie na monety biżuterie ale nie tylko. zastanawiałem się nad garrettem scorpion gold stinger badź gtax 550 lub whites prizm II i IV proszę o pomoc który bezie najlepszy do tego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danila2 Posted August 28, 2005 Author Share Posted August 28, 2005 Może jednak ktoś używa te modele i może mi choć trochę zbliżyć ich funkcje i skuteczność Dzięki z góry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 danila2:na przyszłość staraj się precyzyjnie wyrażać w jednym poście , a nie rozdrabniać się bez potrzeby na dwa i to tego samego dnia.Twój drugi wątek zostaje wykasowany a jego treść cytuję w tym wątku: \\ chcę kupić nowy wykrywacz do 2500tys, prosze mi coś poradzić od ludzi z dużą praktyka, chciałbym porad co kupić do monet, bizuterii i też do innych rzeczy\\".Pozdrawiam MartinPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Martin 20:39 29-08-2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.