Guest Posted March 27, 2002 Share Posted March 27, 2002 Zdowych,spokojnych Świąt Wielkiej Nocy wszystkim zainteresowanym.Życzy HartmannP.s Poszukuję króliczka do koszyka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 27, 2002 Share Posted March 27, 2002 Wesołych!ps: zgrabnego króliczka o wymiarach 90x60x90? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 27, 2002 Share Posted March 27, 2002 Wszystkiego dobrego, Wesołych Świąt wszystkim.akagip.s.Hart, a po diabła ci nowy króliczek? O ile wiem jednego już masz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 27, 2002 Share Posted March 27, 2002 Pogodnych i Wesołych Świąt oraz pancernego JAJA , które nie ugnie się przed żadnym króliczkiem. Rafał i Viola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 27, 2002 Share Posted March 27, 2002 Witam wszystkich i również życze wam ludziska wesołych i pogodnych świąt:)P.S.Hartman daj spokój z króliczkiem,święta sie spędza z rodziną:)Pozdrawiam Pulsak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2002 Share Posted March 28, 2002 dołaczam się do zyczeńoraz wszystkim jeszcze na dodatech chciał bym życzyć mokrego dyngusa pozdrawiam michał BBasiaps leszek jak mi wiadomo to ty już masz czarno--okiego króliczka chyba popraw minie jeżeli sie myle:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2002 Share Posted March 28, 2002 Panowie, trochę szacunku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2002 Share Posted March 28, 2002 Wbrew obiegowym opiniom zmuszony jestem z ogromnym żalem stwierdzić iż nie jestem posiadaczem Króliczka.Nadmieniam także iż złożyłem do Wyskoiego Urzędu prośbę o wydanie zezwolenia na posiadanie Króliczka.Podobno pozwolenia na posiadanie Króliczka w w/w Urzędzie wydaje Króliczek.I bądź tu człowieku mądry.HartmannP.s.trochę humoru na święta jeszcze nikomu nie zaszkodziło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2002 Share Posted March 28, 2002 Coż tak mi się jakos wydaje, że nad każdym Wysokim Urzędem nadzór sprawóje Najwyższy Urząd. Mozna by złożyc skargę albo odwołanie...Gorzej jak w/w rządzi jakis Królik, nie daj Boże Króliczyca, pewnie wtedy weźmie w obronę króliczka i nici z zezwolenia.Trzeba by cos z tą króliczycą... jakiegoś dorodnego górskiego królika albo co....a.p.s.Pozdrowienia dla króliczka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2002 Share Posted March 28, 2002 Jacku czyżbyś sugerował łapówkę???Hartmann Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2002 Share Posted March 28, 2002 Co najmniej Leszku, tylko nie jak bierze: w naturze czy w piniądzach....a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2002 Share Posted March 28, 2002 Ciekawe czy jestem przekupny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2002 Share Posted March 28, 2002 Każdy ma jakiś słaby punkt.:))))))))))))))))))))))))Hartmann Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2002 Share Posted March 28, 2002 Tylko ciekawe, czy mój kantor przyjmuje Wasza walutę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 28, 2002 Share Posted March 28, 2002 No cóż jest na to tylko jeden sposób.Należy spróbować.Z tarczą albo pod tarczą,jak będą lecieć wazoniki :)))))))))))))))))))))Hartmann Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 29, 2002 Share Posted March 29, 2002 zamiast klasycznej \sałaty' sprobuj \"marchewka'-a nuz ten kantor ja skupuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 29, 2002 Share Posted March 29, 2002 A' propos marchewki-może poskutkuje metoda kija i wyżej wymienionej ... :)Wesołych... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 1, 2002 Share Posted April 1, 2002 Tak jest wesołych i dużo dyngusowych panterek, tygryskow i innych rzecznych i bagnistych sprzętów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.