DarekD Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2005 Na plaży znalazłem dziś blaszkę, wielkosci jednogroszówki,stan kiepski.SOLID tyle odczytałem.Ponadto jest zgięta do kąta prostego:( Da się to wyprostować?Na oko, pęknie.Może podgrzać?Czy już trup?Na razie wrzuciłem do oliwki.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 Nie prostuj bo albo złamiesz albo patyna (o ile jest) odpryśnie. Zostaw tak jak jest ,w końcu monetka musiała być zgięta w epoce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarekD Napisano 27 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2005 :)Zostawię jak jest.Bo to jest po prostu moneta z przeszłością":)Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 A skoro jesteśmy w temacie tez mam solida" ('boratynkę') zgiętą w epoce :)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.