jabol Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Napisano 25 Sierpień 2005 Prosze mi podpowiedziec co to konkretnie jest. Mi to wyglada jakby klamra od pasa ale nie jestem pewien. Prosze o podpowiedzi.
jabol Napisano 27 Sierpień 2005 Autor Napisano 27 Sierpień 2005 no wreszcie ktos sie pofatygowal.dzieki bardzo.od srodaka byl zaczep, ale po co te srubki ite dziury sam juz nie wiem. znalazlem to obok starego traktu ponoc napoleon tam se przechodzil a potem car pozdrawiam
KacperW. Napisano 27 Sierpień 2005 Napisano 27 Sierpień 2005 Tak jak mówię na tych dziurkach wisiało coś co jakby wisaiło tam i teraz rozwiałoby nasze wątpliwości. Nie sądzę, że napoleońskie bo te sróbki po bokach jakoś za nowo wyglądają.pozdro
jabol Napisano 27 Sierpień 2005 Autor Napisano 27 Sierpień 2005 ale dalej nie wiemy co to konkretnie jest he he. Dzieki za rady. Moze ktos widzial juz takie COS.
jabol Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Napisano 25 Sierpień 2005 Prosze mi podpowiedziec co to konkretnie jest. Mi to wyglada jakby klamra od pasa ale nie jestem pewien. Prosze o podpowiedzi.
jabol Napisano 27 Sierpień 2005 Autor Napisano 27 Sierpień 2005 fotka nr 3 po oczyszczeniu. po co te dziury?
jabol Napisano 25 Sierpień 2005 Autor Napisano 25 Sierpień 2005 Ma od przodu jakby miejsca na wkrety bardzo male, jak widac jednego brakuje
jabol Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Napisano 26 Sierpień 2005 Jak myslicie co to moze byc cos jakby z pasa ale nie wiem. Prosze o podpowiedzi.
Pytanie
jabol
Prosze mi podpowiedziec co to konkretnie jest. Mi to wyglada jakby klamra od pasa ale nie jestem pewien. Prosze o podpowiedzi.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.