Skocz do zawartości

Kołobrzeg i okolice vol.II

Luca

Rekomendowane odpowiedzi

No to możemy ruszać w teren.Biore wykrywke i inne.Masz może saperke?Gdzie chciałbyś połaźić.Może na Rogowie jeszcze ani razu z wykrywką tam nie łaźiłem może coś będzie.Może być też Grzybowo znam tam pare miejsc.Zobacze jak jeżdżą expresy w sobote i powiem co gdzie kiedy.
Pozdrawiam

• Odpowiedzi 138
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie wiem jak inni lecz ja w sobotę nie mam jak - pracuję (zresztą kazdą sobote pracująca mam) mam tylko do dyspozycji niedziele. Jesli bedzie cos szykowane na niedziele to czemu ni :) mysle ze dodatkowa para rąk sie wam przyda

Pozdrawiam
Lobo26

ps: a kolega Macsurf gdzie? zaginął w akcji ???

• 2 weeks later...
Koledzy jak widac pogoda nie zachęca do wyjscia z domu choc kilku zapaleńców by sie znalazło pewnie ;)

to moze z innej mańki - moze jakies spotkanie przy browcu ? co Wy na to ? któregoś wieczorka w pubie ??
posiedzimy i pogadamy sobie o...

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Mi w Rogowie nie wyszło nic ciekawego a byłem kilka razy.. żelastwa pełno, nawet nie kopię dużych sygnałów,,, łusek pełno, które rzucam pod drzewa, kilka orzełków, trochę butelek zakopanych na końcu okopu. Szału nie było, a raczej nędza.

Witaj Elpas byłem ostatnio na twojej stronce nawet wpisałem się do księgi gości vzy cuś, najdziwniejsze znalazłem Cię przez allegro :D, teraz jestem uziemiony mieliśmy wypadek samochodowy i muszę odczekać ale przy kompie siedze Pozdrawiam

Kołobrzeg spi po sylwestrze ? czy moze jeszcze nie wrócili z sylwestrowych wyjazdów ;)
panowie moze by sie tak skrzyknąć i w teren wyruszyć ? a jesli nie w teren to mozna byłoby przez kilka godzin pookupować jakiś pub i pogadac... co Wy na to ?
ps: coca colę dla Macstufa ja stawiam ;)

Hey ja jestem jak zawsze READY ! :)
Do Rogowa chyba w czwartek jade, sprawdzic pewne miejsce.
Lobo trzymam ciebie za slowo co do koki" ;) :P
Mi osobiscie pogoda nie przeszkadza, wiec jakby co mozna tez zrobic na weekend jakas wyprawke, pamietasz Lobo mielismy sprawdzic tereny przy asenie" w Rogowie, a ktos z tego co pamietam deklarowal ze ma sprzet do tego typu eksploracji :)

Witam !!
Kolego Bury99, jesli zagladasz jeszcze na forum, bardzo bym Cie prosił o pdanie swego maila albo puszczenie mi pustej widomości. Bardzo bym był wdzieczny bo mam sprawę...
Pozdrawiam serdecznie !!

• 1 month later...
Uwaga!!!
dziś (19.02) o 01:40 na TVP3 jest film dokumentalny Bitwa o Kołobrzeg" czas emisji 25-30 minut.
Jeśli ktoś go nagra to bardzo proszę o kontakt !

Pozdrawiam i miłego oglądania !

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie