Blomberg Napisano 23 Listopad 2005 Share Napisano 23 Listopad 2005 No to możemy ruszać w teren.Biore wykrywke i inne.Masz może saperke?Gdzie chciałbyś połaźić.Może na Rogowie jeszcze ani razu z wykrywką tam nie łaźiłem może coś będzie.Może być też Grzybowo znam tam pare miejsc.Zobacze jak jeżdżą expresy w sobote i powiem co gdzie kiedy.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blady Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 witamDo kolegi Blomberga:niestety musze odmówić bo w sobote trafiła mi się służba,przepraszam ale to siła wyższa.b... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blomberg Napisano 24 Listopad 2005 Share Napisano 24 Listopad 2005 Nic sie nie stało zawsze jest następny tydzień:)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elpas Napisano 25 Listopad 2005 Share Napisano 25 Listopad 2005 Jakby co w Grzybowie to służę towarzystwem, róniez z piszczaka... jeszcze tu siedze na wiosce to jakby co aktualne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 25 Listopad 2005 Share Napisano 25 Listopad 2005 Nie wiem jak inni lecz ja w sobotę nie mam jak - pracuję (zresztą kazdą sobote pracująca mam) mam tylko do dyspozycji niedziele. Jesli bedzie cos szykowane na niedziele to czemu ni :) mysle ze dodatkowa para rąk sie wam przyda PozdrawiamLobo26ps: a kolega Macsurf gdzie? zaginął w akcji ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macsurf Napisano 28 Listopad 2005 Share Napisano 28 Listopad 2005 Zyje, tylko work jest non-stop, podajcie jakas konkretna date, to wtedy tez sie doczepie na wyprawke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 7 Grudzień 2005 Share Napisano 7 Grudzień 2005 Koledzy jak widac pogoda nie zachęca do wyjscia z domu choc kilku zapaleńców by sie znalazło pewnie ;)to moze z innej mańki - moze jakies spotkanie przy browcu ? co Wy na to ? któregoś wieczorka w pubie ?? posiedzimy i pogadamy sobie o... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macsurf Napisano 7 Grudzień 2005 Share Napisano 7 Grudzień 2005 Tym zapalencem to pewnie jestem ja, nie straszna mi pogoda i deszcz, bloto czy snieg :) A wyprawa do pubu to nie to samo co akcja w terenie, tymbardziej ze jestem abstynentem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 7 Grudzień 2005 Share Napisano 7 Grudzień 2005 cole i soki owocowe tez podają wiec daj sie skusic ;) im wiecej tym bedzie weselej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elpas Napisano 7 Grudzień 2005 Share Napisano 7 Grudzień 2005 NO ja juz nie dam rady, bo jestem ostatni dzien w Grzybowie a potem to juz Gorzów... ale jasne ze jeszcze wrócę :)) choć nie przepadam za tymi rejonami... :)POzdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 24 Grudzień 2005 Share Napisano 24 Grudzień 2005 Drodzy koledzy !Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym roku, całą masę znalezisk, płytkich dołków ;) , oraz wzbogacania wiedzy o nowe ciekawe informacje. Lobo26 - Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krichu Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 witajcie jakaś cisza ja dopiero znalazłem to forum jestem z Trzebiatowa chętnie nawiąże kontakt byłem na Rogowie w grudniu pierwszy raz i miło to wspominam Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elpas Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 Mi w Rogowie nie wyszło nic ciekawego a byłem kilka razy.. żelastwa pełno, nawet nie kopię dużych sygnałów,,, łusek pełno, które rzucam pod drzewa, kilka orzełków, trochę butelek zakopanych na końcu okopu. Szału nie było, a raczej nędza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krichu Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 Witaj Elpas byłem ostatnio na twojej stronce nawet wpisałem się do księgi gości vzy cuś, najdziwniejsze znalazłem Cię przez allegro :D, teraz jestem uziemiony mieliśmy wypadek samochodowy i muszę odczekać ale przy kompie siedze Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krichu Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 A jak wyglądają łowy przy drodze do Świdwina????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 Kołobrzeg spi po sylwestrze ? czy moze jeszcze nie wrócili z sylwestrowych wyjazdów ;)panowie moze by sie tak skrzyknąć i w teren wyruszyć ? a jesli nie w teren to mozna byłoby przez kilka godzin pookupować jakiś pub i pogadac... co Wy na to ?ps: coca colę dla Macstufa ja stawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macsurf Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 Hey ja jestem jak zawsze READY ! :)Do Rogowa chyba w czwartek jade, sprawdzic pewne miejsce.Lobo trzymam ciebie za slowo co do koki" ;) :PMi osobiscie pogoda nie przeszkadza, wiec jakby co mozna tez zrobic na weekend jakas wyprawke, pamietasz Lobo mielismy sprawdzic tereny przy asenie" w Rogowie, a ktos z tego co pamietam deklarowal ze ma sprzet do tego typu eksploracji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krichu Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 Ja moge zajrzeć do Rogowa w najbliższym czasie.Jeśli ktoś ma chęć możemy sie spiknąć, chyba że nie ma chęci :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macsurf Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 Jakby co masz moj nr gg Krichu: 1445359Moze zbierze sie jakas wieksza ekipa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 16 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2006 Witam !!Kolego Bury99, jesli zagladasz jeszcze na forum, bardzo bym Cie prosił o pdanie swego maila albo puszczenie mi pustej widomości. Bardzo bym był wdzieczny bo mam sprawę...Pozdrawiam serdecznie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 19 Luty 2006 Share Napisano 19 Luty 2006 Uwaga!!!dziś (19.02) o 01:40 na TVP3 jest film dokumentalny Bitwa o Kołobrzeg" czas emisji 25-30 minut. Jeśli ktoś go nagra to bardzo proszę o kontakt !Pozdrawiam i miłego oglądania ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macsurf Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 Wlasnie sie o nim dowiaduje, no coz czasu nie cofne ;)Jak ktos nagral niech da znac ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 20 Luty 2006 Share Napisano 20 Luty 2006 co do wczorajszego programu... szału nie robił. ale jesli ktoś go przez przypadek" nagrał to prosiłbym o kontakt.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blomberg Napisano 21 Luty 2006 Share Napisano 21 Luty 2006 A ja to wogóle jestem opuźniony:)Może na torrentach będziePozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blady Napisano 22 Luty 2006 Share Napisano 22 Luty 2006 WitamA tak z innej beczki:z najnowszych wiadomości KPW-Kołobrzeg.Z 7 okrętów na których spuszczono banderę,4 nabierają wodę.Powód przerdzewiałe dno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.