Skocz do zawartości

Kołobrzeg i okolice vol.II

Luca

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 138
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 weeks later...
Witam,
wiec rzecz wygląda następująco - w razie jesli nie bedzie padać deszcz ani inny opad ;) autobus linii nr 5 odjeżdza o godzinie 10:15 z przystanku na ul Walki Młodych (niedaleko Kazamatów) wiec jakby co to obstawiamy ten autobus.

Pozdrawiam

ps: jesli jakieś zmiany to piszcie bo rano jeszcze tu zajrzę.

A do dupy z tym forum, zawsze myślę ze dostanę powiadomienie o odpowiedzi a tu musze pilnowac i chyba na kartce zapisywać sobie co gdzie pisałem... za pozno sie spostrzegłem że jechaliście.. trudno. Jakby co to jeszcze siedzę w Grzybowie.

Forum to swoista szkrzynka kontaktowa wiec kazdy zainteresowany moze tu wejsc i oblukać co sie dzieje... Przecież nie bedziemy do kazdego z osobna pisac powiadomien na maila. Jedyne wyjscie to GG ale tam tez ciezko kogos zastać albo brak co do niektórych osób numerów.
Swoją drogą to byłem dziś w Bagiczu - sam, bo nie wiem co reszte zatrzymalo? - pogoda wprost wymarzona i zaowocowalo to sporą ilością zdjęć.

Pozdrawiam
T.

No tiaaa,, tyle,że na innych forach jest inna konstrukcja forum i otrzymujesz powiadomienie na maila,,, a tu nie pamiętam żeby pilnować i czuwać. Pewnie dlatgo mało tu przebywam. A ja objeździłem rowerem okolice STarego Borku :) ale pustka... potem las... a tam polowanie i trafiłem na nagonkę... zwinąłem się do chaty.

Oj dużo sie działo.Nie miałem czasu.Latem praca i inne.Jesień szkoła ,teraz prawie zima i mam więcej czasu.Cały weekend mam czasu.Wykrywacz sobie kupiłem i teraz czekam aż przyjdzie.Miesiąc temu byli u nas Niemcy.Niemka i jej mąż.Jej ojciec projektował lotnisko w Rogowie i byli właścicielami Ośrodka w Dźwirzynie.Mieli lecieć samolotem nr V ale ta niemka była chora i przenieśli ją do IV(V zestrzelili rosjanie)Mówili że ten samolot co wpadł do jeziora(z Królewca) przewoźił bursztynową komnate, albo jej część.Fajna historia mało co pamiętała bo sie urodziła w 1940.Jej córki są starsze ale nie chciały przyjeżdżać do Polski(Był z nimi Polak i on wszystko tłumaczył)Mam gdzieś do nich adres to zawsze można się czegoś spytać.
Pozdrawiam

Do blomberga !
Czy przypadkiem ta osoba nie miala na nazwisko Gudrun Wulbern z domu Pellmann ? To córka Hermana Pellmanna który wybudował jednostkę w Rogowie. Proszę o kontakt na forteca@autograf.pl Pozdrwiam Fundacja Fort-Rogowo M.Huryn

Witam wszystkich znajomych i nieznajomych też
Żyje żyje ale narzekam na brak czasu dosłownie na wszystko.Najlepiej by było oczywiście dla mnie jeżeli doba trwała by 30h.
Niestety tą niedziele mam zajętą bo jestem na słuzbie.ale Sobota za dwa tygodnie:19.11.05.mam wolną może wtedy.Bo juz mnie cholera bierze od przesiadywania w domu.
Co wy na to.????
pozdrawiam b...

• 2 weeks later...
Co sie z wami dzieje nikt nigdzie sie nie chce wybrać.Zaraz Zima i dopiero na wiosne albo przy jakiejś ładnej pogodzie będzie się można gdzieś ruszyć.Ten weekend wydaje się akurat na jakiś wypad Lobo, Blady jakieś propozycje??
Pozdrawiam i więcej inicjatywy

Witam
Ja jestem cały czas,codziennie wpadam na forum ale nikt nie pokwapi się żeby coś napisać.Nie wiem jak wy ale ja w ten weekend jestem całkowicie wolny jak ptaszek,ale nie ukrywam że bardziej odpowiadałaby mi sobota.Teraz czekam na waszą reakcję.

pozdro.b...

Witam witam
A więc Kolego Blomberg robimy wypad w sobote,myśle że kol.Lobo odezwie sie na czas w końcu ma jescze dwa dni.Powiedz o której i gdzie mam się zjawić i co mam ze sobą wziąść żeby później niczego nie brakowało.Bierzesz piszczałke czy idziemy połazić po zabytkach minionego wieku.???
pozdrawiam b...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie